Nemam odvahu

Príspevok v téme: Nemam odvahu
acer234

Čaute, viem že takýchto príspevkov tu bolo až až, ale ocitol som sa v tom aj ja. :-)
Frajerka sa so mnou chcela viackrát milovať. Má to býť úplne poprvé. Obaja sme bez sexualnej skúsenosti ake ja mam s tym problem. Jednoducho nie som pripravený a bojím sa. Som chlapec a viem že chlapci v sexe majú väčšiu zodpovednosť a preto mi je trapne to stale odkladať. Je možné, že sa nedokážem uvolniť alebo čo mám urobiť, alebo načo mám pritom myslieť okrem nej? Velmi ju mám rád.. :-)

acer234

Tien seba: tak to ti nezavidim, mal si to bujaré, a ako hovoriš som sa rá že som nedaroval svoje panictvo jej budem musieť počkať na druhu. A v mojom srdci je uz tolko jazviev od blizkych ze by sa uz dalsia nedala zošiť.

Filip TT: ona sa neporozpravala poriadne ani s mojim problemom, adii j fakt lepsie ze bol rozchod, ale este ju mam stale rád.

Filip TT

Zabudnúť by bolo fajn, bohužiaľ toto je vec ktorú si budeš pamätať navždy.

Už má iného ... myslím že sa naozaj cítila odmietnutá ako žena, tak asi potrebuje dokázať, že je o ňu záujem. Robí jednu hlúposť za druhou. Škoda, že jej to nemá kto vysvetliť.

tieň seba

a zabudol som, keď si našla druhého takto z dna na deň vôbec ti už zato nestála pretože niekoho s kým chce byť za jeden deň nespozná len tak na ulici, čiže je to dlhšia etapa ktorú tiahla za tvojim chrbtom :( hold smola nahoď úsmev ona je sprostá, oľutuje to :)

tieň seba

chlapče ako čítam preživali sme podobný scenár s pocitom, že ma nemá rada lebo posledných 8 mesiacov nášho vztahu sme nemali sex aj keď dvakrát podľahla keď sa stala tragédia v mojom živote a opustili ma blízky tak sa nezmohla na inú formu útechy ako tímto spôsobom ale odmietol som raz a raz som to ako sa povie ani nevnímal, predtým sme ale mali sex nonstop imrvere, mali sme ho na lavičkách v parku, kadejakých zvrátených miestach proste boli sme ako králiky a potom prišla pauza lebo som videl, že si našla iného na jednej chate pred mojimi očami a odvtedy sme sa hádali, teraz po rozchode vravela ako by s ním nič a blablabla a pol roka ma pripravovala na rozchod aj keď som sa snažil a rozlúčila sa zo slovami, źe budeme najlepší kamaráti, že budeme sa nahý kúpať a blablabla som žartoval pretože som nechcel byť slabý a ona sa rozplakala pri tom a bola na mna milá po dlhej dobe ako med a ako som odišiel tak sa ozvala asi dvakrát, zistil som, že ma poslednú dobu ako som cítil, že je niečo zlé podviedla a nebolo to moc príjemné...preto buď rád, že to skončilo možno ti bude chýbať lebo aj mne chýba, dneska som jej napísal po dlhej dobe, čo mi ani neodpísala, že asi ju otravujem tak, že to vzdávam lebo som si všimol ako začala robiť veci,ktoré vždy zatracovala a stala sa z nej osoba ktorá ako keby všade bola,všetkovidela a po každom išla čo mi príde teraz smutné a preto si pozdvihni hlavu, bol to tvoj prvy vážny vztah a s neho nemôžeš vedieť, či by si nemohol v živote stretnúť niečo lepšie, treba vyskúšať a ani ja teraz nemám city ku ženám ani nič ale ber to tak, že si neodovzdal svoj dar nadarmo a dobre si spravil, príde časom tá osoba ktorá si ťa bude vážiť a ty sám budeš cítiť, že jej to máš odovzdať :) nebuď smutný, netráp sa tím možno sa ti to zdá ako veľká rana ale neni to tak je to skôr veľké štastie, že si svoj drahocenný čas nepremrhal viacej s niekym, kto o teba nestojí a takto máš viacej priestoru, príležitostí aby si sa prejavil, žil voĺný ako vták a užíval si :) keby niečo kľudne píš tá dýka čo je v tvojom srdci ako si napísal sa dá vytiahnúť a áno jazvy v podobe spomienok ostanú ale taký je život a jediný liek nato je alzhaimer ale to nechceš určite čo :)?

Filip TT

Ja viem...dal si jej srdce a bol si odmietnutý.
Dobré na tom je, že si jej nijak neublížil, takže aspoň nemáš výčitky.

Mne vtedy pomohlo, keď som niečo robil. Hlavne neležať a nesmútiť.
Táto pesnička má 100%tnú pravdu:
www.youtube.com

Filip TT

Cítim s tebou ... toto je presne dôvod, pre ktorý som nechcel mať ja ani moji dobrí kamaráti ako tinedžeri žiadny akože vážny vzťah - lebo bolo od začiatku jasné, že to nemá žiadnu šancu byť na stálo a skončí sa to dýkou v srdci. Zásluhou stratégie, že idem len do vzťahu, ktorý má šancu byť na celý život, som zažil len jeden rozchod - to je dobré len aby som vedel aké to je.

Dievčina raz určite v tejto veci zmúdrie, dodatočne ťa ocení.

acer234

Filip TT - mal si asi pravdu, dnes mi oznamila že sa so mnou rozchádza, prestala ma mať rada, ..som si istý. Ale vrazila mi dýku do srdca, som navine ja, prva laska a takto skončila som sklamaný. Teraz si hladať nijakú nebudem.