Make up pre problematickú plet

blueberry1706

Ja osobne odkedy som zacala citat zlozenia produktov, a nastavila prisny filter, tak 80-90% akne mi zmizlo. Odporucam navstivit stranku ako napriklad skincarisma.com, kde je obrovska databaza produktov aj so zlozeniami a pri kazdej latke je aj komedogenita (od 0 po 5).

Osobne mi velmi vyhovuje make-up Missha Radiance Foundation, A'Pieu Madecassoside Wonder Tension Pact. su to korejske znacky takze ak nechces objednavat, na nasom trhu ma dobre zlozenie Lancome Teint Idole Ultra Wear a popripade este Max Factor Miracle Touch kremovy.

Vela make-upov, kozmetiky vseobecne je oznacovanej akoze pre problematicku plet ale ked si precitate zlozenie zistite ze je to jedna velka hora klamstiev.

anetkaanett

ked vsetko zalezi od toho aku ma kto plet. ja uz cca rok pouzivam tento www.annemarieborlind.sk, ale myslim, ze ked je plet problematicka a zmiesana, tak by bol vhodny komplaktny make up od tejto znacky ;) ten zase kamoska pouziva a chvali si ho, ze vyzera na pleti prirodzene a dobre zamaskuje aj nedostatky, ze je to presne co hladala :) hlavne treba pozerat na to aku kozmetiku pouzivame, najma ak mame nejake problemy s pletou, ja od isteho obdobia velmi dbam na to aby bola prirodna ;)

s17

Za mňa určite Estéé Lauder Double Wear. Ak chcete kvalitný, dobre krycí a hlavne skvelo vyzerajúci make up, tak lepší som ešte nemala. Majú ho na Notine, je trošku drahší ale ak si nájdete nejaké zľavy alebo vystriehnete Black Friday, dá sa ušetriť.
www.kodino.com

tamulina

Jednoznačne Mincer acne control BB krém , je super!!! Nielen že kryje, ale aj zároveň lieči. Je úplne super som z neho nadšená. Určite vyskúšaj.

Tx9777

Estee Lauder Perfectionist, mam dost citliu plet, neznesiem ani kozmetiku Avene a pod. Na cistenie a pod. pouzivam Clinique.

simka111

Momentálne mam puder Astor, ale niesom s nim veľmi spokojná, pretože obsahuje chemiu, je parfemovaný a celkovo mi nesedi... rozmýšľam nad pudrom Lavera,LRP alebo Annemarie borlind, je škoda, že sa už nepredáva puder Affinitone s hubkou a zrkadielkom bol naozaj super :( a korektor mam Catrice 16 h, no tiež planujem nejaký iný..... ale bez ohľadu na to aky puder používam tak pleť sa mi už nezapaľuje tak ako ked som nosila aj mejkap

Ma niekto skúsenosti s týmto pudrom ??
-odkaz odstránený-