Aj vy občas máte také dni?

Príspevok v téme: Aj vy občas máte také dni?
vývrtka

Že sa vám nechce nikam von ísť kým nemusíte napriek tomu že je vonku krásne počasie? Napríklad keď je víkend a vonku je teplo, slnečno ideálne počasie niekam vypadnúť a vám sa napriek tomu nechce nikam. Máte také obdobia že zostávate doma celý deň?
Lebo ja hej, len jem, čítam, kuknem na telku, zase jem prípadne upratujem. Prečo ma chytajú také stavy?

Snubenica02

Paneboze, a keby len obcas. Ono sa ale vsetko da zmenit, ked sa chce, pokial clovek rovno nie je v depresii jak svina. Trochu vole a trochu viac premahania sa, dokopavat sa najprv po malych kuskoch (tak teraz pojdem len do obchodu hen za rohom, nabuduce za dvomi rohmi, a po nejakom case sa prejdem par kilakov po tej peknej aleji, ktora je tam a tam). Samozrejme, to su len priklady.
A podla mna _meno ani sama nevie, co chce povedat, minimalne v prvom prispevku :)

_meno

no co ti na to poviem :D
hocico lebo aj tak nepocuvas :D
kazdy den citis svoje zle pocity, kazdy den je podnetov okolo teba XYZ, si to ty co ich nepocuva :D
veľa radosti ti prajem vývrtka

(tie zle pocity citis preto lebo sa nevenujes tym dobrym pocitom .. podobne ako strom vyschne ked ho prestanes zalievat .. divas sa kazdy den na strom a cudujes sa preco a stale stale hladas odpoved na problem ktory neexistuje .....

najjednoduchsie to viem vysvetlit ako tmavu miestnost - v com je problem preco tam neni svetlo - neni ziaden problem, prosto tam nikto nedoniesol svetlo .....

a podobne to mas aj ty, nemas ziadny problem, prosto len vytvaraj radost, co ta bavi, poriadne sa nabud, nahnevaj a pohni vecami ... vrat sa naspat k svojim snom napoj sa naspat na zivot chod vpred ! :)

\"Ja mám ten problém že cítim že robím zle že len tak sedím doma a nikam nejdem. Nemám zo seba dobrý pocit ale napriek tomu doma zostávam lebo nemám akosi silu ísť niekam, za niečim. Nemám akoby chuť ísť aj keď je vonku krásne. Akoby to bola depka ja neviem.. Proste taký divný pocit mám zo seba, taký nepokoj, smútok..\"

Ja citim prilezitost robit co ma bavi a citim sa potom dobre, vtedy rada chodim von a idem vsade. Mam zo seba dobry pocit a rada vitam nove prilezitosti a chodim za svojimi snami. Mam chuť ísť von za kazdeho pocasia. Je to super pocit citit sa skvelo prajem kazdemu ! Mam zo seba uzasny pocit, taky vnutorny pokoj, zadostucinenie, radost !

Skus si 5x precitat svoj príspevok a skus si 5x precitat ten isty príspevok z opacneho pohladu.

Skus si vsimat svoje pocity pri prvom pristupe a potom svoje pocity pri druhom pristupe.
Ak si sa nahnevala na to ze sa ti nechce nic mechanicky citat - to je presne to co ti pomoze :D = tvoja vola sa pohnut tebou pohne :)

Nemam ti ake nastroje poskytnut ked nemas volu. A ked mas volu nepotrebujes ziadne nastroje :)
Tu volu si stratila lebo si ju prestala pouzivat ... ked prestanem sa venovat co mam rad prestanem sa radovať.

Napis prosim ta 3 sny ktore mas:
(napr. chcela by som mat vlastnu pekaren. chcela by som varit super kroasanty. chcela by som vychadzat dobre s ludmi)

Atd atd atd viac sa prejavuj a rozvijaj ...

Pekny vecer vývrtka

vývrtka

Meno ani za boha som nepochopila o čom točíš. Ja mám ten problém že cítim že robím zle že len tak sedím doma a nikam nejdem. Nemám zo seba dobrý pocit ale napriek tomu doma zostávam lebo nemám akosi silu ísť niekam, za niečim. Nemám akoby chuť ísť aj keď je vonku krásne. Akoby to bola depka ja neviem.. Proste taký divný pocit mám zo seba, taký nepokoj, smútok..

_meno

Ahoj vývrtka

Pekny vecer ti prajem vynikajúci !
Boh tvorí život ako tok, ako rieka čo tečie .... tie pocity čo sa ťa snažia pohnúť, to čo v tebe vrie je On a chce aby si žila !!!!

Celkovo, keď prestane vytvárať vzťahy (napr. dala si si pauzuod chodit na prechadzky, ist sportovat, vist s kamosmi) zle pocity su ako "maják" vráť sa spať :D

Zlé pocity čo cítiš sú ako múr, treba ísť naopak a začať vytvárať a venovať a tomu čo máš rada vývrtka, čo ťa baví, čo ti je prirodzené .... je to taká vzbura proti sebe :D a žite podľa pocitov 8-)

Odosobnenie je taketo : keby neboli obmedzenia čo by si chcela od života, keby všety tvoje sny môžeš spraviť realitou ... a keby som ti zo skúsenosti povedal že je to Boh čo nám život, sny a potom ich aj skrze nás realizuje .. inak povedané čo ak nepriateľ je len ilúzia a ilúziu nejde poraziť rovnako ako ju ani nasledovať ..... ked Život jediné čo tu je je život a život je žitie, zábavy, sranda ...... tak vtedy je to radostné sa zasmiať :D :D

Dobre robíš čo robíš vývrtka, aha akú paradnú skúsenosť a vedomosť si teraz získala, od vedomostí, pocitov, života až k tebe samej - veľa radosti zábavy do tvojich talentov, záľub a všetkého dobrého ti prajem vývrtka a radostný zvyšok večera :)