Problém s orgazmom - žena-sex

Príspevok v téme: Problém s orgazmom - žena-sex
123Mia123

Ahojte. Mam 20 rokov a sexualne zijem rok a pol s jednym partnerom. Priznam sa, predtym ako som mala prvy sex, som nikdy nemasturbovala, cize som ani nedosiahla orgazmus. Dufala som, ze ho dosiahnem pri sexe a nebudem mat s tym problem. Lenze ani po vsetkych skusaniach, milion polohach, ci snazeniach s mojim partnerom sa ziadny orgazmus nedostavil. Samozrejme som zacala aj masturbovat ale nic. Pri sexe som uvolnena, ale pocity vzrusenia su len obcas. Ked sa partner snazi ma oralne alebo rukou uspokojit, vzdy sa dostanem do bodu, kedy sa mi klepu stehna a mam taky citlivy klitoris ze mi je akekolvek dalsie drazdenie velmi neprijemne. To iste sa stane ked to skusam sama. Mam gely, rozne pomocky, ale ten neprijemny pocit pocas drazdenia mi nedovoli pokracovat. Obaja s partnerom sme z toho nestastni lebo uz nevieme ako dalej. Na gynekologii mi doktor odporucil antikoncepciu ale nepomohlo. Aby som bola presna, sex mam rada, ale pocas neho nepocitujem vzrusujuce pocity tam dole, citim, ze je vo mne ale nejako to so mnou nic nerobi. A ked to skusam sama tak po par minutach je drazdenie az neprijemne. Ma niekto podobnu skusenost alebo by mi vedel pomoct? Za kazdu radu vopred dakujem.

ninaw

skuste s partnerom vyskusat Durex Orgasm Set zo superlove ... mne pritiahol spat celu orgazmiadu a uz s orgazmom a tuzbou nemam absolutne ziaden problem

Jovanka

skus drazdivy kondom a taky citlivejsi lubrikant s prisadami na povzbudenie...mne trebars velmi dobre robi orgasmic durex od superlove a orgazmus nie je problem nastastie uz ale bez neho som sa asi rok trapila a uz som sa citila ako dajak pruderna neviem co

123Mia123

Dixie00 to ma mrzí, úplne ťa chápem... dúfam, že sa nám to podarí ako Tosomja68... A zmenila si partnera keď sa ti to zrazu podarilo? Alebo to vážne prišlo iba tak? A ja mám sex rada, nemusím to predstierať, užívam si to pretože svojho partnera milujem, len ma mrzí že to nie je so všetkým čo k tomu patrí. Ale ďakujem, aspoň nejaká nádej :) A Nataly 01 ďakujem za radu, ale ani to nepomáha.

Tosomja68

Ahoj. Ja som mala tento isty problem ze pri sexe vobec nic, ziadne vzrusenie a myslela som si ze som divna. Mohli sme aj hodinu sexovat a nic. Sexualne zijem od 18. Teraz mam 24 r. a zo dna na den som si zacala sex uzivat. Zacalo to asi pred pol rokom. Teraz nemam uz problem dosiahnut orgazmus aj do 3 minut. Podla mna s tym nic neurobis a musis len chvilu pockat. Pride to samo. Zatial ti radim predstierat aspon vzrusenie lebo partner bude nestastny. Snad sa si to aspon trochu uzivat. Pa

Dixie00

Ahoj, ja mám tiež tento problém, a to som si myslela že som jediná taká neschopná.. MoŽem sa akokoľvek snažiť a dráždiť sa, myslieť na čokoľvek, no aj tak nikdy orgazmus nedosiahnem, presne ako si napísala, tesne pred vyvrcholením je mi akýkoľvek ďalší dotyk doslova neznesiteľný..aspoň teda mám pocit že už je to tesne pred vyvrcholením, vždy je to úžasné ale potom zrazu príde ten moment kedy už nemôžem ďalej.. Vždy sa dráždim len veľmi jemne keďže silnejší dotyk mi nie je príjemný, antikoncepciu som brala tiež ale zmena nebola nijaká.. Pri sexe som takisto nikdy orgazmus nedosiahla, ani pri dráždení od partnera.. Veľmi ma to mrzí, lebo sex a všetko s tým spojené mám rada a neviem ako a či vôbec má zmysel ďalej to riešiť

123Mia123

Maties, podnety sú, nemyslím si že je chyba v tom. A ani v mojom partnerovi. Aj keď sa dráždim sama jemnejšie, výsledok je ten istý.
A michi224, aspoň viem, že v tom nie som sama. Človek nevie, či to má skúšať ďalej alebo sa zmieriť s tým, že to nikdy nezažije.

michi224

Ahoj, mam presne ten isty problem. Nikdy sa mi to nepodarilo samej, ziadnemu partnerovi, ani mojmu sucasnemu za poslednych 5 rokov. Uzivam si sex, no ten orgazmus riadne chyba.. uzivala som 3 roky antikoncepciu, no ziadna zmena.

Maties

Takto to dopadne, ked sa klitoris iba sucha bez toho, aby vedel ako. Treba kombinaciu stimulacie prs + slovne podnety najma na uvolnenie a klitoris iba velmi jemne a silnejsie iba tesne pred orgazmom, inak zbytocne scitlivie, dalsie dotyky sa stanu neprijemnymi a nic z toho. Skus niekoho skuseneho.