Neurol + Lexaurin - problem

Príspevok v téme: Neurol + Lexaurin - problem
nelllynKa

Ahojte, posledné dni mám veľmi ťažké obdobie, čo sa týka psychiky. Nedokážem nič zjesť, stále chodím vracať, mám záchvaty pri dýchaní, je mi stále na odpadnutie... dala som si večer 4 tabletky Neurolu 025 aby som ako tak mohla zaspať, ráno mi však bolo tak isto...znovu som si dala 4 Neuroly a asi o pol hodinu 3 Lexauriny....zatiaľ sa to prejavuje len ospalosťou, chodím ako opitá, točí sa mi hlava a neviem poriadne rozprávať - resp. ako by sa mi nechcelo a nedalo nič povedať. Takúto situáciu zažívam prvý krát v živote a jednoducho to nezvládam... Prosím Vás o nejakú radu, prípadne skúsenosť.

lombardo1981

A práve preto, že neboli tebe predpísané, si ich nemala brať. A hlavne nie v tomto množstve. Tieto lieky nie sú sranda.
Ver mi, to že sa otupíš, nič nezmení. Musíš s tým, čo sa stalo pracovať. Aj panický atak sa dá zvládnuť bez liekov. Bojovala som s ním viac ako dva týždne. A to len preto, že som sa bála vyjsť z domu. Vždy, keď som tak urobila, vždy tam bol...
Lieky sú len barlička. Problém neriešia. To musíš zvládnuť sama. Ak je to niečo, čo ťa bude ťažiť roky, vyhľadaj aspoň psychológa. Rozhovor vždy pomôže.

nelllynKa

lombardo1981
Dakujem za reakciu, popravde nikdy som tieto lieky neuzivala ani neboli predpisane mne, mali sme ich doma. To co sa stalo jednoducho nezvladam a potrebujem si dat nieco co ma aspon trochu otupi, uspi, zblbne aby som nemusela na to tolko mysliet. Preto som napisala sem, aby reagovali ludia co s tym maju skusenost resp. sa v tom vyznaju, nakolko ja s tym nemam ziadne skusenosti.

lombardo1981

Neber to v zlom, ale neprehnala si to trochu? Najmä s tým Lexaurinom.
Inak Neurol zvyšuje účinok Lexaurinu. Takže bacha na to.