...preco ja??

Príspevok v téme: ...preco ja??
sklamana00

Mam velky komplex s ktorym sa neviem vysporiadat a strasne sa za to hanbim.Nad hornou perou mam chlpky a taktiez na miestach kde ich maju zvycajne muzi.Stava sa mi napriiklad ,ze ked sa rozpravam s malymi detmi tak sa ma pytaju..A PRECO MAS FUZY???vsetci sa zacnu smiat a mne sa chce v tej chvili plakat.Hanbim sa aj pred chlapcami.Preco to ludia nedokazu pochopit??

RNG

Co sa tyka vitaminu B12, je na trhu forma, ktora sa absorbuje cez sliznicu v ustach. Inac cez zaludok je absorbcia B12 prakticky nulova. Preto injekcie. Ale tato sublingualna(pod jazyk) forma pracuje pomerne dobre a je na volny predaj. Mozes najst cez napr www. Google.sk hladaj pod doplnky, vitamin B12, sublingual

babika

ja chodím raz do mesiaca ku kozmetičke a stojí to 40,SK - voskom a spraví to lepšie ako keď som si to robila sama.

lilib

asi 150 stoja a kup si tie normalne na nohy a odstrihavaj z nich, je to lacnejsie...a staci ked si to raz za 3 tyzdne vytrhnes a mas po komplexe :)

sklamana00

...no nad tymi pasikmi som rozmislala ale bojim sa ze mi to po case zacne rast znova a budem vyzerat este horsie.A aka je priblizna cena tych voskovych pasikov VEET???

lilib

sos...nemam ich ja odskusane,ale sestra ich pouziva a je spokojna. trochu mavala podrazdenu pokozku,ale teraz uz nie...radsej pouzi vecer aby do rana zmizlo zacervenanie