Meškajúca menštruácia

Príspevok v téme: Meškajúca menštruácia
Dyday

Dobrý deň,
mám 17 a problém s meškajúcou menštruáciou (nie, tehotná nie som, tak prosím bez hlúpych poznámok).
Problém s posunutou menštruáciou som mala asi vždy, menštruujem už od 14tich no vždy som mala cyklus akýsi posunutý,inokedy mi úplne vynechali mesiac, čo trvalo takto až do mojich 16tich. Postupne sa mi začala menštruácia upravovať až mi to zastalo na tých 38 dňoch plus mínus, takže som si bola istá že sa mi do začína upravovať. Tentoraz mi už menštruácia mešká (nečakane)viac ako dva týždne bez akýchkoľvek bolestí všeobecne (predtým som už slabo cítila pred menštruáciou bolesti v podbrušku), ibaže akonáhle sa venujem väčšej záťaži, napríklad behu, mám pocit akoby som bola uprostred menštruačných dní, akoby mi išlo maternicu vyrvať z podbruška a je to neznesiteľná bolesť. Akonáhle sa dostanem do kľudu, prestane to a akoby sa nič nestalo.
U gynekológa som ešte nikdy nebola, mám z toho akúsi fóbiu a aj viem, že sa budem musieť raz prinútiť k jeho návšteve, píšem, či sú nejaké skúsenosti s niečím podobným alebo je možné menštruáciu si nejako /prirodzene/ vyvolať? Ďakujem za odpovede.

shayleen

Kúp si mastodynon kvapky a budeš mať pravidelnú MS. Ja som ju tiež brala a odvtedy pravidelne ako nikdy a určite zájdit na gyndu už je na case