Starší chlap - nevadí to?

Príspevok v téme: Starší chlap - nevadí to?
petka03

Ahojte, tak zaujíma ma váš názor na to či v začinajúcom vzťahu vadí keď muž je o 14 rokov starší. Ja študujem - on pracuje. Trošku mi vadí, že sa vidíme len cez víkend, cez týždeň ja mam školu ale potom mam kopec voľna, on pracuje od poobedia do večera, nemáme sa kedy vidieť a veľmi mi chýba... ked ho nevidím , chytám absťáky. Neviem, či sa to dá už nazvať vzťahom, kedže pred pár mesiacmi ukončil jeden a bývalka mu stale robí scény a otravuje ho s vecami kt. jej má vrátiť.On veľakrát sa trápi kvoli tomu vzťahu že to nevyšlo. Síce, je to veľmi viditeľné, že ked sme spolu, správa sa ku mne ako ku kráľovnej je strašne ku mne milý, dobrý, neustále mi dáva komplimenty, už fungujeme aj po intímnej stránke no je nám spolu dobre. Neviem či som vystihla pointu toho, čo som chcela ale zaujíma ma váš názor na to celé. Má to perspektívu ? Najradšej by som bola neustále s ním.. je to až chorobné

Ďakujem za každú odpoveď

Filip TT

Moze vyjst aj vztah s vekovym rozdielom 14 rokov. Len priebeh toho vztahu si otocila na hlavu - navrhla si intimne spoluzitie a potom rozmyslas, ako to vlastne s tebou mysli. A navyse tvrdis, ze ten vas vztah je taky mlady, ze nie je vhodne sa ho na to ani spytat. Vyzrety muz by to ale pri takej prilezitosti povedal aj sam: Chcem byt tvoj, Bud moja navzdy. Pre mna to je divne, ze Ti pri tom nevyznal svoj vztah k Tebe, ani ze si sa ho na to pri tom nespytala.

petka03

Ďakujem ti velmi pekne za uprimny komentar k veci. Som rada,ze konecne niekto komu neprekaza vekovy rozdiel a funguje tovam . Mam trochu obavy s toho,ako to dalej bude prebiehat ale doteraz to bolo vsetko krasne. Len sa musim pousilovat nebyt taka zavisla a ako hovoris obozretna a nezanedbavat svoje zaluby,skolu atd.
Vela stastia prajem aj tebe

chivas regal

Ahoj,
nenechaj sa odradit konvenciami, ktore hovoria ze starsi muz chce vzdy mladsiu na zabavku - ved neni zenaty, ani nic. Ja mam o 14 rokov starsieho frajera, s ex bol rozideny cca tristvrte roka, pred prvym sexom som sa ho narovinu opytala, ako to vidi (i ked to uz sa i tak nedalo zastavit, naivka) :D a jasne, z pohladu okolia to mohlo vyzerat vselijako, proste klasicke predsudky. Teraz planujeme svadbu a lepsieho muza som si nemohla ani vysnivat.
Na tvojom mieste by som sa skor by sustredila na priebeh vztahu - spominanie byvalej je trocha cudne, ale ty vies v akom kontexte a ako casto. Takisto, zamilovanost je super, tak trocha zavislost, ale pytaj sa sama seba, nakolko zostavas sama sebou a autonomna. Nikdy kvoli vztahu nezanedbavaj svoje sny, plany ciele (nehovorim o kompromisoch, ktore su samozrejme, hlavne casom nutne). Mne pomahalo zostavat obozretna (hlavne, kym sme sa spoznavali) a stale sa pytat sama seba, ci je to teraz dobre. A ono celu dobu bolo, proste vsetko ako slo, islo dobre. Bola som opatrna, ale neobmedzovala som sa moc. Tak vela stastia, nech je vam fajne.

petka03

Mam 21, a preto som snim zacala skorej spavat lebo od zaciatku ako sme sa spoznali to dost medzi nami iskrilo, s byvalou je rozideny vyse pol roka tak aka som mu ja nahrada?On nechcel prvy sex ale ja. Planuje spolocne vylety at, poznam uz jeho surodencov a vychadzam s nimi.tak si myslim ze niesom len zabavka. Nesudte ma za to, ze som sa po par tyzdnoch s nim vyspala.

neser sa

áno vadí to že je starší od teba, muži umierajú skôr aj prostata ich v staršom veku nepočúva a v posteli sú už len stuchlé drevá aj keď si to nepriznajú
Si mu len náhrada na ukojenie sexuálnych chúťok preto sa k tebe ešte správa ako ku kráľovnej, neboj jeho to prestane baviť časom. Si mu len náhrada po tak krátkom čase od rozchodu ktorú ako píšeš ešte rieši v hlave a mrzí ho že to tak skončilo.
Si mladučká však? Tak potom ťa chápem že si mu naletela aj vletela.. do postele.
Skoré vytriezvenie prajem..

odpovedvotaz

Tiež sa zabávam na tej časti "Myslím že po niekoľkých týždňoch stretávania sa nie je rozumné pýtať sa na rodinu a ako to so mnou myslí."

Mýliš sa! Je to úplne normálne. Obaja ste už dospelí (teda koľko máš rokov?) a spíte spolu, tak je dostatočne opodstatnené riešiť rodinu a ako to s tebou myslí. Kebyže ostaneš tehotná napríklad, vtedy to už bude vhodné riešiť?

Filip TT

Povedz svojmu milému:

Pozri, okrem dieťaťa som Ti dala všetko, čo môže žena mužovi dať. Máš moje srdce, myseľ aj telo. Som Ti verná, na nikoho iného nedokážem ani pomyslieť. Chcem byť tvoja navždy. Čo ponúkaš ty mne? Čo so mnou spravíš?

aaanka

Poznáte sa "len" pár týždňov, on je tesne po rozpade vzťahu a ty si už s ním vliezla do postele, ale bojíš sa ho opýtať ako to s tebou myslí?

12mesiacikov

Nehovorím, že si LEN útechou, ale si útechou.

Nepochybujem o tom, že si mu rozveselila svet.

Mám dojem, že ty toho chlapa vôbec nepoznáš, nič nevieš o jeho minulosti a všetko čo si o ňom napísala, sú vlastne bežné "námluvy" ktoré starší chlap so skúsenosťami na také mladé dievča ako si ty, s úspechom vybalí.

Vrátane tých rečí, že mu jeho ex strašne ublížila. Možno keby si mala možnosť sa s tou ženou porozprávať, by sa ti otvorili iné obzory.