Meniť lekára?

Príspevok v téme: Meniť lekára?
zasaznova

Zdravím,
mám pár otázok. Stále sa mi vracajú plesne do pošvy. Každý mesiac to mám aspoň raz. Lekárka mi vždy predpíše gynopevaryl a ďalej sa nezaujíma. Beriem aj HAK, kvôli tomu, aby som si šetrila vajíčka, keďže vďaka nim už v sedemnástich nemám jeden vaječník. Našli mi tam nejaký nezhubný nádor a poslali ma na operáciu, po operácii mi povedali, že to museli vybrať celé, lebo vraj vždy je to tak,že buď vidno koniec tej veci a začiatok vaječníku, alebo nie. No toto mi pred operáciou nebolo povedané. O mesiac na to, som bola na kontrole a moja lekárka mi povedala, že keby náhodou bolo niečo aj na druhom, že sa to vyberať nebude, lebo vraj bola na nejakom seminári a tam im povedali, že na západe sa už dávno dávno takým mladým dievčatám takéto veci najprv len sledujú presne pre to, aby sa nestalo to, čo mne. A ukončila to celé vetou: ,, Ta neviem no."
Na začiatku septembra som tam bola znovu, lebo som mala pleseň (zas). Opýtala som sa jej, čo by som mala kúpiť partnerovi (lebo všade čítam aj počujem od starších, že keď má žena takýto problém, lieči sa aj partner, lebo aj keď nemá nič, môže byť prenášač) a ona sa na mňa pozrela ako na cvoka, že načo by som jemu dačo kupovala, že to vôbec netreba, iba ak náhodou má aj on problém tak mu dať canesten krém. Už neviem, čo robiť. Nemám ešte 18, takže skoro nikde ma nechcú zobrať. Poraďte mi prosím aj nejaké prírodné recepty a poprípade, ak ste niektorá z Košíc, tak nejakého dobrého lekára. Nechcem zostať neplodná a oni sa nejako nestarajú. Alebo som len ja hlúpa a si možno vymýšľam? Už začínam o sebe pochybovať.
Ďakujem všetkým za odpovede a prajem pekný deň.

joleen

Aj keď partner nemá žiadne príznaky môže byť nositeľom. Takže by bolo vhodné aj keby on zašiel za urológom

naco-meno

Macmiror som brala pred operaciou. Ale vzdy sa mi to vrati. Nemyslim si, ze to bude tou HAK, takto sa mi to cele opakuje uz vyse roka a HAK beriem zatial len 4. mesiac.
A chcem sa uistit. Naozaj to funguje tak, ze to na mna moze preniest partner, aj ked on nema ziadne vyrazky ani svrbenie?

pinkis

a este vnutorne bylinkove caje, alchemilka, mysi chvost, praslicka.. kup si sypane caje v lekarni, mozes ich aj zmiesat + robit si z nich aj sedacie kupele

pinkis

ahoj, za tvoj problem moze antikoncepcia... mne pomaha umyvaci gel od canestenu, skus vyskusat, a capiky a krem macmiror (ten je ale na predpis)