Ako som sa úspešne zbavil psoriazy/lupienky!

Príspevok v téme: Ako som sa úspešne zbavil psoriazy/lupienky!
wanessmark

Chcem aby si toto každy prečítal, kto ma podobný problem alebo ktorýkolvek tykajuci sa pokožky celkovo.
Viem že to čo pomohlo mne, nemusí pomoct každému, ale za vyskúšanie nič nedáte, len pár eur a 2 mesiace pevnej vole a trpezlivosti!!

Neviem, či som moju "chorobu" definoval správne, ale asi pred 3 mesiacmi som mal po celom chrbte, krku, a hrudniku, cervene loziska, niektore ruzove, niektore cervene, kruhy, na ktorych boli biele supinky..obcas to svrbelo obcas nie zalezi na akom mieste.

Nebudem pisat omacky...
Takže čo mi pomohlo? a myslim, že to pomože aj vam ktorí to čítate bez ohladu na ktorykolvek typ ochorenia koze..samozrejme ak to mate až MOC zapalene a fakt po celom tele ci uz AKNE, alebo Psoriazu alebo čokolvek ine, TREBA NA TO CAS! A PEVNU VOLU NIC INE!

toto mi pomohlo:
1. kupil som si v lekarni taky fialovy prasok co sa dava malym detom do kupela ked su male (je to silna dezinfekcia) dostanete to v lekarni,
Kupte sa v tom 2-3x tyzdenne! napustite si teplu vani do stvrtky a na spicku nozika si naberte ten fialovy prasok a dajte ho do vody a zamiesajte potom sa v tom cely PORIADNE vykupte cca 20min. stoji to cca. 1€ ani to nie.

2. kupil som si SYROVU Vodicku, je to na predpis pojdete ku obvodnej a ona vam ju predpise je to taka syrova voda a dost smrdi ale 100% ZABERIE!!! :) s receptom od obvodnej alebo od koznej pojdete do lekarne a oni vam ju tam daju stoji cca 20 centov...
Povedzte manzelke/muzovy alebo komukolvek..nech vam to natiera na postihnute miesto kazdy 2 den, ak to mate vsade tak vsade...odporucam si to naliat trosku na ten maly okruhly tamponik, co pouzivaju zeny na tvar...tym sa to najlepsie nanasa a nech vam tu syrovu vodu potru PORIADNE vsade kde to mate...nechajte si to posobit najlepsie 12-24hodin...ak sa da.

3. mozte si kupit, ale ja som si natrhal ZIHLAVU a REPIK! tieto dva caje maju DOKONALE ucinky pre telo celkovo a pre kozu hlavne! precistia a vydenzifikuju vam KRV a KOZU! takze netreba postihnute miesta liecit len zvonku ale hlavne ZVNUTRA!
Najlepsie ked budete mat tieto caje sypane..alebo najlepsie natrhane z prirody lebo maju najvacsi ucinok!
PITE ICH KAZDY DEN!! a samozrejme ja som pil a aj pijem tieto caje a plus matovy, materinu, sipkovy atd.

Mali by ste tie caje striedat aby nestratii ucinok.
Pite caje z VELKEJ SALKY nie z malej a po malych duskoch! a pite ich stale az pokym sa vam nezmiernia priznaky alebo uplne nezmiznu-

VERIM ZE TO POMOZE MINIMALNE 8/10 ludom.
Budem velmi velmi rad ak vam to pomoze, preto som mal aj nutkanie to tu napisat a prajem si aby to precitalo co najviac ludi! :)

....tak to bolo asi vsetko, to čo som vam chcel napisat a CO MI POMOHLO! verím, že mi to pomohlo.

Ak ste to precitali do konca GRATULUJEM.
Prosim vas ak vam to pomohlo/nepomohlo napiste to dolu do komentu rad si to precitam.

A AKO SOM NAPISAL UZ HORE VSETKO CHCE HLAVNE CAS A VYTRVALOST!

Vela stastia s bojom, ja som to aspon nateraz vyhral, a dufam ci mi to vydrzi.

S pozdravom
Lukas