Bez orgazmu

Príspevok v téme: Bez orgazmu
michi224

Mám taký problém, proste nedokážem dosiahnuť orgazmus. Viem, že nie som jediná, že je to častejší problém u žien, no ja ho neviem dosiahnuť ani sama ked to skúšam. Aj priateľ sa snaží, je úžasný, no ked to už má prísť, tak zrazu nič.. a viem, že v ňom nie je problém, lebo nie je môj prvý. Problém nie je ani to, že nie som uvolnená, atd, pretože som, sme spolu už pät rokov. Rozprávala som sa o tom aj s gynekológom, no ten povedal: no viete, antikoncepcia, hormony.. Neviem vám poradiť.

Neviete o nejakých tabletkách, hormonoch alebo ja neviem čo, ktoré by mi chýbali? Obyčajné veci, nemám na mysli tie španielske mušky atd..

Dakujem za každú odpoved :)

Antikoncepciu som vysadila a čakám, že sa to zlepší, ak je to ňou.. pekný deň

michi224

Magnetka12
Dokazem byt vzrusena ci uz sama alebo s priatelom, aj oralny aj hocijaky sex, polohy. Ten pocit tesne pred orgazmom zazijem, no potom to prejde a uz nic necitim.. potom mi to je az neprijemne da sa povedat. Neberiem ziadne lieky, pred partnerom som uvolnena :-)

magnetka123

Michi- cize doteraz si nikdy nemala to "stastie"?uff...
Skusala si sama skumat co ti je prijemne a co nie? Ak si zistila ze je "to" miesto kde je to prijemne, a pokracovala si tak nic? Dokazes sa vzrusit? Dokazes si navodit ten predorgazmovy stav a problem je len orgazmus alebo sa ti nepodari sa ani vzrusit?
Co citis ked sa ta dotyka partner? Skusali ste oralny sex?
Odporucila by som ti horucu vanu, sviecky a veeela peny...a do ruky sprchu, spravna teplota a prud a dlhsia masaz intimnych partii prudom vody robi zazraky;-) Skuste experimentovat s partnerom, chce to cas a trpezlivost a skusanie...raz to musi prist :-)
PS- lieky neberies ziadne? Napr. take antidepresiva dokazu riadne znicit sexualny zivot...:-(

magnetka123

Z tvojho prispevku mi nie je jasne, ci tento stav nastal pri sucasnom partnerovi alebo s tym mas problem uplne a nedokazes si orgazmus privodit ani sama masturbaciou.
Ak si este orgazmus nezazila "sama so sebou" tak ho tazko zazijes s partnerom.
Ak ho nevies dosiahnut pri nom, ale inak ano, tak je to o uvolneni...
v kazdom pripade, skuste ten vibrator, ci uz najprv sama, alebo s priatelom. Bude to zabava pre neho aj pre teba. :-)
PS- niektori chlapi ani nevedia ako zene privodit orgazmus, preto by bolo najlepsie keby si na to prisla sama a potom ho to "naucila" :-)