Chioská masticha - prírodný zabijak helikobaktera

Táto diskusia patrí k článku: Chioská masticha - prírodný zabijak helikobaktera
Chioská masticha - prírodný zabijak helikobaktera

O gréckej mastiche, živici stromov Pistacia lentiscus, rastúcich na ostrove Chios v Egejskom mori a v menšej miere i na neďalekom tureckom polostrove Češme sa v poslednej dobe objavilo veľké množstvo informácií, často pochádzajúcich z tých istých zdrojov. Dnes sa však o nej môžete dozvedieť aj čosi nové.

UjoTibor

Masticha je fajn+v kombinacii s dalsimi doplnkami(grepovy extrakt, oreganovy olej, zinok,...) sa daju dosiahnut vyborne vysledky.

Na ebayi su tieto doplnky ovela lacnejsie ako v SK eshopoch, dokonca aj s postovnym to vyjde menej - odporucam nakupovat tam.
Pri platbe cez paypal nehrozi ziadne riziko+na ebayi su aj hodnotenia predavajucich-takze pri predavajucom s vysokym hodnotenim nenatrafite na takeho, ktory bude deklarovat, ze tovar ma skladom a potom budete musiet mesiac cakat na dorucenie, co je znak mnohych neserioznych slovenskych eshopov.

Oliver224

S tým kapsaicínom to môže byť aj otázne, lebo viaceré zdroje uvádzajú, že nezdravé, pálivé a dráždivé jedlá práveže prospievajú množeniu helikobaktera v žalúdku. Možno by stálo za to, poriadne preskúmať aj takúto prírodnú liečbu helikobaktera, a potom spraviť jej porovnanie s liekmi ako je napríklad na tejto stránke o mastiche: mastichovekapsuly.sk
Zatiaľ sa masticha zdá byť naozaj skvelá prírodná alternatíva klasickej liečby helikobaktera. Aj čo sa týka výskumov, aj skúseností ľudí.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Marrkus

Ja ľúbim pálivé a hodne ale na helikobaktera mi to nepomohlo a nakoniec ani antibiotika nie. Až Masticha zabrala. Treba skúšať

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.