Už nie je žiadny chlap v tomto veku vyzretý?

Príspevok v téme: Už nie je žiadny chlap v tomto veku vyzretý?
fish

Neviem, kde poriadne začať..Partnera som spoznala pred dvoma rokmi-napísal mi správu na sociálnych sieťach, tvrdil, že už na strednej škole bol do mňa zamilovaný..Mám 33 a priateľ má 34 rokov. Keď som ho spoznala, mala som pocit, že si rozumieme, všetko bolo fajn. Posledné mesiace sa všetko kazí..už dávnejšie sa mi priznal, že prehral väčšiu sumu peňazí na rulete, potom v stávkach..kúpila som mu na narodeniny hernú konzolu, nech nestávkuje. Hovoril, že keby sme mali viac peňazí, tak asi by ďalej podával tikety.. to nie je celý problém.. keď ide s kamarátmi von (cez vikendy) vie toho vypiť strašne vela.. nie dve-5 vodiek ale tak 15-20 vodiek v pohode.. potom s kamaratom v tom istom veku kazdého urážajú a bavia sa na tom.. vzdy sa potom pohadame, naposledy povedal časnikovi nemiestnu vetu tak som mu povedala ze nech sa ukludni, jeho kamarat na mna vyletel, ze co si to dovolujem mu nieco vobec povedat a starat sa do toho co hovori.. potom sa za neho len hanbim..prestala som s nimi chodit von lebo sa mi nechce stale riesit ako sa sprava k ludom ked sa opije, ku mne sa nastastie nesprava zle, vzdy si ma zastane a obcas uzna, ze mam pravdu..robi na tyzdnovky mimo mesta ked som za nim raz prisla citila som z neho alkohol.. ked pride domov len sa hra hry, pozera tv, cez tyzden ide na par piv a cez vikend si vzdy rad s nezadanym kamaratom da x vodiek a potom behaju po meste..ked ho volam na vylet obycajne sa mu nechce alebo sa neciti ok.. uz viackrat sa mi stalo, ze ani na tradicny obed u mojej maminy na ktory sa obvykle tesi nesiel lebo mu nebolo naj..posledne tyzdne ked som mu povedala co vsetko ma trapi, aka som smutna z toho ze nechce iny program len vodku, hry a tv, ze sa necitim dobre v spolocnosti jeho kamaratov a pride mi ako keby stale zil v case ked mal mozno 20 rokov, trosku sa uvedomil, zobral ma na prechadzku ktoru som musela iniciovat a vymyslat ja a povedal ze to mi musi stacit na dalsi tyzden.. priznal sa mi, ze bud z neho bude alkoholik alebo gembler ale ze viac sa priklana k tomu gemblerstvu.. zijem v jeho byte, mame spolocne zavazky v podobe financii - rozbieham biznis a nemala by som z coho zit, pretoze ked zaplatim najom za priestory a splatky za uvery na zariadenie do firmy tak mi zatial nic neostane.. Stale ho mam rada, ked nepije je ku mne mily, obcas mi doma aj nieco pomoze, vidim, ze sa snazi ale nemam pocit ze mi to staci..neviem ako dalej.. rada si precitam vaše mozno podobne pribehy, ako ste to riesili, pripadne nejake konstruktivne rady..vdaka..

fish

Diky za dalsie postrehy..chapem,ze kazdemu vyhovuje nieco ine, kazdy si je kompatibilny s niekym inym..spravny koment -ano on vie, co chce - hlavne nechce mat zodpovednost..a aj ja viem co nechcem, len som este nedospela alebo sa neodhodlala k rozhodnutiu..

muškatier

Ale ale Soffa, no tak neprehanaj. Kazdy chlap v jeho veku nieje zenaty a neriesi dieta. To kde zijes prosim ta:D
Mas nejake meritko ze muz v jeho veku MUSI mat dieta a rodinu? Ze musi mat vztah? Soffa Soffa daj si tie puritanske okuliare dole prosim ta.. :D
Babo chod niekam! Zase taky puritan a konzervativec by som nebol ale to ze je alkoholik a gambler je velky problem ak ona chce riesit vztah, svadbu a deti. Ak nieje taka co sa chce vydavat a mat rodinu tak nemusi to byt vobec problem. Zalezi len od nej co chce do buducna.

soffa

utekaj co najdalej.v jeho veku by mal riesit rodinu,deti a nie hry a behanie vonku s kamaratmi.ak mu nezalezi na tebe ,tvojom trapeni(a to fakt nezalezi)tak to nechaj tak.z toho co pises mi prides normalna baba,takze mas na lepsieho.s nim si znicis zivot.tyzden ho nevidis a cez vikdend beha po vonku.naco ti je taky chlap?sa ti cudujem ze to s nim tahas uz 2 roky.laska nelaska.,ak sa nechce zmenit tak to neries a posli ho kadelahsie.a chlap v 34 rokov co nema vazny vztah popripade nie je zenaty je bud mamickin milacik,bud rozvedeny,alebo kariesista,nie normalny chlap,,

čím skôr

daj mu kopačky čím skôr. Veď to je úplne nesúci muž na spolužitie do budúcnosti. Správa sa akoby mal len 20 rokov. Jeho zmyslom života nieje nič iné len alkohol a hry. A ako sa správa k iným tak sa neskôr bude aj k tebe. Počkaj po pár rokov. Vôbec ho nerieš a rozíď sa. To je úplne neperspektívny vžtah. Len sa budeš trápiť s takým idiotom.

Gemblerka

Ja som gemblerka a moj priatel tiez :) to sme sa fakt nasli a vobec to nelutujem, kolko zabavy mame z hier, kolko smiechu proste super :) sice hrame asi tak styri hodiny denne ale aspon nieco ako nic kedze aj ine povinnosti treba :) ak by vsak priatel chcel dlhsie hrat, nech si hra kludne :)

kafe

náhodou, mne sa ten chlapec celkom páči. Má jasno v tom, ako chce žiť, to napríklad ty ujasnené nemáš.
"mrzi ma vsak ze mi povedal, ze nech sa teda rozhodnem, ze on iny nebudea bud bude pit alebo hrat" to ťa nemusí mrzieť, za to by si mala byť vďačná. Aspoň nedrísta.
Radšej nech krachne biznis, ako si posrať celý život. Jednoducho sa rozhodni. Ak ho chceš, dievča, ten adrenalín ti teda nezávidím, ale vzrúšo to bude nabetón. A ak sa vraciaš z kratšej cesty, proste mu to oznám, že si sa teda rozhodla a chlapa ako je on nechceš. Dohodnite sa čo s peniazmi, či ti dá čas na rozbehnutie biznisu a bude mať podiel v ňom alebo ho potom neskôr vyplatíš a dovi. Takýto typ chlapa veľkou výhrou teda neni, skôr sa teš, že máš možnosť za zbaviť brzdy v živote.