Detoxikačné náplaste na nohy

meri.m

Ahojte, ja som skúšala náplasti cca pol roka dozadu, keď mi niekoľko týždňov pretrvávala bolesť hlavy z dutín a mierne zvýšená teplota. Tiež som užívala zelený jačmeň a Schindeleho minerály. Ale nemám pocit, že by to nejako pomáhalo; prešlo mi to, až keď som začala oveľa viac oddychovať a odľahčila stravu.

mimonka

Odskúšala som a bola som šokovaná aké to bolo čierne!!!!! Neuveriteľné!!! Ale treba dať tomu systém - to znamená, že treba si urobiť kuru a používať to aspoň mesiac, aby to malo účinok. Myslím si , že to má význam , pretože to je to málo, čo by sme mohli pre seba urobiť a treba to využiť. Veď telo je zahumusené všetkym možným.

zara42

Ja som mala obdobie v zivote ze idem detoxikovat a tak kde bolo napisane detox bolo moje :-) skuskala som vsetko mozne od ovocia citronov cez banany , cez pitie kadecoho až cez detoxikacne kupele a skoncila som detoxikacnymi naplastami :-) ..tym chcem povedat ze mam skusenost a pozitivnu len to chce pravidelne pouzivanie a vydrzat co najdlhsie a s tym mam problem mna bavi vse len chvilu :-) ..
Nunu22 isto to vyskusaj osobne si myslim ze uskodit ti to nemože skor naopak :-))

anabella22

Ja som zatial vyskusala len detoxikacny kupel , ale tie naplaste znie to celkom zauijamvo idem to kuk a vyskusam ?.)

leontína1966

Ano aj ja to poznám.Mala som veľké problémy s potením, na poradách pod pazuchami kola na košeli bolo to dosť nepríjemné. Začala som raz za týždeň tieto náplasti používať a potenie sa znormalizovalo. A druhy mám odskúšané všetky, neviem, že či cukiluki píše o týchto, ale ja používám tie čo sú na obrázku.

ostruzina

ahoj,
ja som sa s nimi stretla na liečení a môžem potvrdiť, že sú dobre. Nie len že liečia pri dýchacích problémoch a pri astme, ale tiež zlepšujú cirkuláciu krvi, podporujú imunitný systém a zmierňujú bolesti a opuchy nôh. Mám odskúšané tak viem o čom píšem, vrelo odporučim

cukiluki1

S týmto súhlasím. Moja dcéra mala chronické zápaly dýchacích ciest, toto sme nasadili ako doplnok a myslím , že progres k lepšiemu bolo práve tento výrobok. Na trhu ich je veľa ja som vyskúšala ty od Victorie beauty za 2,90 eur. Z môjho hladiska aj dobrá cena.