Neskusenost, bolesť pri sexe

Príspevok v téme: Neskusenost, bolesť pri sexe
stratenadeva

Ahojt,
Mam priateľa už dva roky,dlho sme so sexom cakali,veľmi ho ľúbim aj on mňa. Sex resp.milovanie je však veľmi neisté, vzrušuje ma, ale nedokážem sa urobiť a som aj hanbliva, porno som už videla,viem co by som možno chcela skúsiť ale keď sme potom spolu tak necítim to čo keď sa robím sama a taktiež sa hanbím...problémom je aj to,že nemáme nikdy možnosť byť sami, čiže len potichu v jeho/mojej izbe....minule som skúsila na nm sedieť,ale cítila som sa neistá,a keď chcel skúsiť nieco nové tak som stuhla a nakoniec z toho nič nebolo, sú nejaké polohy ktoré sú najvhodnejšie pre začiatočníkov? Keď je vo mne, tak nič extra necítim,čo ma mrzí, len drazdenim napovrchu. Neviem či mám nejaký blok, keď ma to extra nebaví, I keď by som veľmi chcela aby sme si to poriadne užili..veľmi ho ľúbim a nikdy by vtomto na mňa netlacil, ale chcem nech si to užije.. A ja tiež.Plus keď ide veľmi hlboko tak to veľmi občas zabolí, preto už aj počas sexu si dávam pozor a riešim riešim...

Waterman

Súhlasím s príspevkom nižšie. Tá hudba musí ísť, ale veľmi príjemne, lebo ak bude trošku hlasnejšie budeš sa istou časťou svojho myslenia sústrediť práve na ňu. Povedz mu, že ho ľúbiš a keď sa ti pozrie do očí a povie ti to tiež - sa viac uvoľníš. ;)

asdf1234

Spravte si prijemnu atmosferu aby ste boli v klude, pustite si potichu nejaku prijemnu hudbu v pozadi, otvorte si flasku vinka alebo sampanskeho, venujte sa dlhsie predohre, vela sa bozkavajte, pozerajte si do oci a hlavne sa nesmiete pred sebou hanbit! Najkrajsi sex je z lasky... mozete zacat s klasikou misionar :)