Za každú cenu a stále mať vzťah?

Príspevok v téme: Za každú cenu a stále mať vzťah?
blik

Ahojte
Dosť dumám nad dnešnými vzťahmi, keď si tak zhrniem ľudí čo poznám tak je to u nich tak že vzťah-rozchod-pauza max. mesiac-ďalší vzťah. Čo si o tomto myslíte? Dosť často čítam že po každom vzťahu by mala byť pauza ale keď tak pozriem na okolie tak väčšina aj tak nemá potrebu si dávať pauzu dlhšiu ako mesiac, akoby mali potrebu stále s niekým byť. Ja som po mojom zatiaľ jedinom vzťahu ktorý trval 4 mesiace nemal chuť ísť do ďalšieho ešte dobrý rok.
btw mám 20, nemám potrebu sa do ničoho hrnúť a kľudne povedzte ak som čudný :)

0vecka

ono pauza sa dava ak to bol taky vztach v ktorom boli silne emocie a clovek sa len tak lahko nespameta... ak sa ludia do seba nezamilovali a boli spolu mesiac tak imho kludne mozu skocit do dalsieho...

čauko

si úplne v pohode, každý sa hrnie do vzťahu podľa svojej vnútornej potreby ako to cíti. Len zopár ľudí sa hrnie do vzťahu zo vzťahu ako keby šiel z jedného obchodu nakupovať do druhého a potom ďalšieho. Lenže vzťahy by sa nemali brať ako nakupovanie že veď čo tu nemajú to čo chcem idem o roh ďalej. A mnohí majú vzťah za vzťahom len kvôli okoliu aby ostatní videli že niekoho majú lebo to berú tak že niekoho mať musia. Takže tam sa o láske dá len ťažko diskutovať. Tam ide skôr o takú formalitu a sexuálne vyžitie ak nejaké je.

kafe

nuž, to je pekné, že ty takú potrebu nemáš, ale všimni si, nie všetci ľudia majú presne rovnaké potreby. Rôznorodosť je dobrá. Nerieš potreby druhých ľudí, lebo keby si bol v ich koži, s ich rozumom a cítením, robil by si presne to isté. Neni predsa normálne, aby sa líška hrala na rybu a ryba čvirikala, len preto, lobo druhé zvery to robia.. to proste nejde. Ty si všímaj svoj život a rob to, čo TY VNíMAŠ ako dobré a vhodné pre teba. Ak by sme boli všetci rovnaký, iba správne sa chovajúci, bola by tu neskutočná nuda a zakrneli by sme.. to by ešte len bolo peklo!
To čo ty vnímaš, že za každú cenu a stále mať vzťah, niekto druhý vníma tak, že sa nejak extra nesnaží, jednoducho plynulo prejde, z jedného vzťahu do druhého, neutápa sa v slzách a nekonečnom analyzovaní, berie veci s ľahkosťou (nie povrchne) tak ako sú. Tiež si myslím, že brať život smrteľne vážne je skôr na škodu.

Lola989

Určite nie si divný, takých nás je viacej. Ja tiež nechápem tých, čo idú zo vzťahu do vzťahu, ako sa môžu hneď odľúbiť a zaľúbiť do niekoho iného. Ja som si dala po vzťahu pauzu aj dva roky, lebo som to tak cítila.

sewie

blik, neexistuju ziadne pravidla ako sa ma ci nema randit a aka ma byt dlha pauza alebo ci vobec nejaka ma byt...kazdy nech navazuje take vztahy a takym sposobom ako mu to vyhovuje...moze ti byt jedno co robia ostatni, oni tvoj zivot neziju, na co ich riesit?

michal555

su dva typu ludi:
1. ti ktori vedu stastny zivot nezavisle na tom ci vztah maju alebo nemaju a mat vztah je pre nich cesta ako sa podelit o svoje stastie s niekym druhym.
2. ti ktori su zufali ked su samy a od vztahu ocakavaju ze ich partner spravi stastnymi. Potom zistia ze to nefunguje a nasleduje rozchod a takto dokola.