Spať s ním alebo nie?

Príspevok v téme: Spať s ním alebo nie?
smejko :-)

Takže neviem čo mám robiť. Mám kamaráta s ktorým sa navzájom dosť priťahujeme lenže problém je v tom, že on by chcel len sex a nič viac. (Už sme spolu aj párkrát spali) Myslela som si, že by tam mohli byť aj city z jeho strany ale v poslednom čase o tom dosť pochybujem. Napíše mi len, že ako ho priťahujem a že by ma chcel a atď. A problém je, že ja ho chcem tiež, lenže z mojej strany sú tam aj city :( Neviem čo mám robiť? Je to dosť ťažké chcieť niekoho a nemôcť ho mať. Bojím sa, že keď mu poľavím tak v jeho očiach klesnem. Že to bude také, že aha zavolám jej, veď ona mi dá... Neviem čo mám robiť? Mám mu na to pristúpiť? Prešiel si niekto niečím podobným? Ďakujem za všetky rady :-)

Fleur-de-lis

to mi ver, že sa budeš cítiť využitá, pretože on ťa naozaj len využíva... Asi ti lichotí, že si preňho príťažlivá, lenže to je aj tisícky ďalších žien... Akurát nie každá má nízku sebaúctu...
Neviem čo je cieľom tvojho života. Ale ak by si chcela mať fungujúci vzťah, kde je prítomný aj rešpekt a úcta, tak si na zlej ceste pokiaľ sa necháš chlapmi takto využívať a ty sama ich budeš pokladať za nástroj naplnenia fyzických a citových potrieb. Využiješ ty ich, využijú oni teba. Je mi smutno z takého prístupu.

,ja,

musis si proste ujasnit ci mas na to zaludok, spavat s nim nadalej a byt stale v ocakavani, vediet ze s tebou ako s partnerkou nepocita a asi ani nebude, aj ked, nikdy nevies :D
prerus kontakt, a ak ta bude vyhladavat sex rozhodne nemaj, povedz mu ze s nim chces byt, ked neprejavi zaujem o teba, ale len o sex, ukonci to navzdy.

Filip TT

Na vysvetlenie čo žena dáva, sa treba vrátiť do doby, keď nebola antikoncepcia a žena každým stykom podstupovala riziko, že otehotnie.

Žena si v tomto prípade dobre rozmyslela, s kým toto riziko podstupuje, hlavne chcela niekoho, kto ju potom neodkopne.

Takže u ženy prebiehalo to výberové konanie, žena bola tá, ktorá sa odovzdala.

Tiež platí to, čo som tu už napísal, že opakovaný sex s niekým, vyvoláva u ženy podvedome vzťah k tomu mužovi. Žena si s týmto moc neporadí a prípadné opustenie si odtrpí. Takže to je ďaľší bod, keď sa žena odovzdáva.

Zlamic

Jezis uz zase tieto prekrucovania slovicok a furt dookola tieto muzske komplexy z penazi a zien.
Hovori sa, ze zena da, alebo ak chces suka da, ja som to nevymyslela, tak si najdi autora tohto slovneho spojenia a mozes ho umucit svojou frustraciou zo zien.
Lebo na tvoje "zdivocele" perly ducha nemam ani chut a ani cas.

nostrasnecos

Zlamic ale aka je v tom logika? Je to uplna hlupost ze "zena cosi dava"... To akoze zena dava sex muzovi a muz zene nedava nic? Ved to je spolocna prijemna aktivita a nie ze on jej cosi vezme alebo ako si to vlastne predstavujete.. Lenze zeny sex vzdy povazovali za vyhodny spenazitelny artikel tak preto to beru tak, ze ony cosi "davaju" (za peniaze, za manzelstvo, za zabezpecenie,..), ale to je problem vasho pokriveneho nekonecne materialneho pohladu na svet, este aj vlastnu vaginu v skutocnosti povazujete za vyrobny prostriedok ktoreho prenajom sa ma nejak odmenovat alebo co. A z tohto vasho zvrateneho presvedcenia potom vychadzaju take perly ducha ako ze "zena muzovi dava"...

smejko :-)

Ďakujem Vám všetkým veľmi pekne za rady.
FilipTT ja neviem, či som poklesla, nič také mi nepovedal, to si ja myslím a bojím sa toho aby to tak nebolo, pretože to ja tak nechcem. Nie som typ, že len sex, myslela som si, že ok, dobre vyskúšam to (a nebolo to tak, že on povedal, že chcem sa s tebou vyspať a ja som skočila) ale chýba mi tam to citové puto. A tiež je pravda, že som mu to dovolila preto lebo už dávno k nemu cítim aj viac a dokonca on to aj vie, čiže ,ja, má pravdu. Vyhovuje mu to a využíva to. Alebo si to možno neuvedomuje, ja fakt neviem, nie som v jeho hlave. Ach jaj, je to strašné. Dokonca som aj obmedzila kontakt ale on zas začal. No nič, asi budem musieť ten kontakt zas obmedziť lebo iné východisko z toho nevidím :-/

nostrasnecos

To je co za sprostost ze "ona mu dala"? Podla mna "on dal jej" a co teraz? Bude mat chudacisko traumu do konca zivota?

Filip TT

Miriinda - samozrejme, ze klesne aj chlap. Keby sa ženy k tomuto nesprávali tak tolerantne, tak by to aj chlapi pocítili. Lenže vidiš ako to je: zakladateľka témy v očiach toho muža poklesla, ale on v jej očiach nie.

Tuto dokonca nechala dievčina chlapca, pre ktorého sex znamenal viac:
www.zdravie.sk