Stres, rozchod, bolesti

Príspevok v téme: Stres, rozchod, bolesti
Klokan41

Ahojte, rada by som sa Vás opýtala na istý problém. Rozišla som sa s priateľom, teda opustila som ho a teraz si to veľmi vyčítam a to má za následok moje zdravotné problémy, každé ráno keď vstanem tak ma bolí brucho, niekedy aj v škole ma z ničoho nič začne bolieť. Jedlo mi chutí ale vždy keď sa najem tak mam pocit plnosti a je mi to veľmi nepríjemné až na zvracanie a tak si niekedy vyvolám. Pred 2 týždňami ma trápili aj hnačky a tak som bola u doktorka a ten mi robil testy a povedal že mám niečo zo žlčou a že to môže byť spôsobené stresom. Dnes som bola u svojej gynekologičky a tá mi povedala to isté, no úplne som v stom strese zabudla sa opýtať najpodstatnejšiu vec. Mala som sex, vlastne ho do mňa iba pár krát zasunul, no nechali sme to tak. Bolo to asi pred mesiacom. Užívam aj Duphaston, no MS mi prišla tak ako vždy pri týchto liekoch na 25 deň. A tak sa Vás pýtam, čo mám robiť? Má niekto podobné skúsenosti so stresom, ako dlho ste toto obdobie mali ? A najdôležitejšia otázka, môžem byť tehotná ? Veľmi si budem vážiť Vaše odpovede.

Filip TT

Mňa slepák bolel na boku a stále, nie v strede brucha len ráno. Okrem toho mi bolo parádne zle a stále som vracal.

Ešte som nepočul že by sa začiatok tehotenstva prejavoval bolesťou pupka. Základným príznakom tehotenstva je, že vypadne cyklus. Píšeš, že cyklus ti beží normálne, takže nie si tehotná. A nabudúce nerob takéto hlúposti. Súložiť majú ľudia, ktorí sú pripravení niesť následky, t.j. prijať dieťa.

Klokan41

Ale tie bolesti okolo pupku mám stále každé ráno, neviem čo to je a chce ísť k doktorovi či to nieje slepak. Naozaj čo to môže byť? Veĺa čítam na internete a tam sa píše o tehotenstve a tak sa trochu bojím :( čo ak je to mimi? Veď to sa radšej zabijem

Filip TT

klokanka, človek sa životom učí. To je hlavná náplň života. Každý človek pokazí toho v živote hlavne vo vzťahoch veľa. Toto bohužiaľ nie je posledná vec v živote, ktorú si pokazila, ešte toho pokazíš viac. My čo máme viac rokov ako ty, sme toho pokazili viac ako ty a máme uložených vo svojich spomienkach viac momentov, ktoré by sme zo svojho života vymazali, preto že sme niekomu ublížili alebo ho zranili, bohužiaľ to nejde. Taktiež máme uložených vo svojej pamäti viac momentov, keď niekto ublížil alebo zranil nás.

Toto je to učenie sa vzťahom. Či už niekomu ublížime alebo je ublížené nám, bolí to a nejde to späť. Človek s tým môže robiť len toto
- prijať, že som v tomto slabý a nedokonalý
- ospravedlniť sa každému a poprosiť o odpustenie
- odpustiť tým, ktorí mi ubližili, aj keď si to ani neuvedomujú - aj oni majú právo na to, že sa učia vzťahom na mne
- dôverovať Životu, že ma má rád a nepriek môjmu zlyhaniu mi dá ďaľšiu šancu, novú príležitosť, že má pre mňa plán B a keď zoriem aj ten, tak má aj plán C.

Ja som tiež zažil rozchod, po ktorom som si niekoľko mesiacov vyčítal, že som to zoral, ale neskôr som spoznal svoju budúcu manželku, s ktorou nám to vyšlo a vychádza dobre. A tá dievčina, s ktorou som prežil ten rozchod má tiež svojho dobrého manžela a deti a doteraz sme kamaráti.

Poanučenie z tvojho príbehu: netreba posudzovať ľudí a situácie podľa toho ako vyzerajú - treba sa presvedčiť, ako to je naozaj.

Ak si sa už tvojmu priteľovi ospravedlnila, ži pokojne ďalej. Život dá Tebe aj priateľovi inú šancu. On je milosrdný. Viac než ľudia dúfajú.

Klokan41

On mal veľmi ťažké obdobie, zomrel mi kamarát, rodičia ho veľmi odstrčuju kvôli tomu že chcel odyst do zahraničia, stryka mu zavreli do väzenia a proste mal to ťažké ale nechcel mi o tom hovoriť a bol ticho a potom som ho raz večer našla v jednom tichom podniku s jeho naj kamaratkou(ktoru som nepoznala) a on ju poznalod detstva a práve ho obimala a ja som mu tam vynadala a nechala ho v najhoršom a jeho to zlomilo. Zbalil si veci a odyšiel

Klokan41

Ten vzťah trval viac ako rok a všetko čo si uviedol na trápi, každu chvíľu iná vec ale stále sa všetko týka jeho

Filip TT

Klokanka a čím sa zaoberáš v mysli - trápia ťa výčitky, že si mu ublížila, alebo si vyčítaš, že si pokazila nádejný vzťah, alebo proste je ti za ním smutno a cítiš sa opusteno...

každé z toho je iný problém, na ktorý je iný liek.

Klokan41

Áno ospravedlnila som sa, aj mi odpustil a cítim sa lepšie ale aj.keď som na tom dobre tak mi bolesti prídu z ničí nič a ráno hneď keď vstanem

Filip TT

Urob niečo, čo ti uľahčí na duši. Sa mu ospravedlň. Nemusíš ho volať späť, len mu povedz že ťa to mrzí a že mu ďakuješ za to pekné, čo ste spolu prežili.