Ako rozoznám, či sa ma dievča hanbí alebo som jej ľahostajný?

Príspevok v téme: Ako rozoznám, či sa ma dievča hanbí alebo som jej ľahostajný?
Blbec

Už dlho stretávam jedno dievča, ale nemám ani tušenie, čo si o mne myslí a ako sa mám pri nej správať. Jeden deň to vyzerá tak, že by mala záujem sa so mnou spoznať. Druhý deň pri mne naschvál zrýchli krok a ani sa na mňa nepozrie, očividne je zo mňa nervózna. A na tretí deň si ma nevšíma a s prehľadom ma ignoruje. Raz pôsobí krehko a nevinne, vtedy sa bojím sa na ňu pozrieť, inokedy sebavedomo a odmerane,vtedy sa bojím k nej priblížiť. Idem z nej zošalieť.

Buď som jej ľahostajný a v tom prípade by ju moje pokusy o nadviazanie kontaktu iba otravovali a ja ju nechcem otravovať, lebo ju mám rád. Alebo sa ma hanbí a v tom prípade by možno ocenila, ak by som vyvinul nejakú iniciatívu. Nejde o mňa, len chcem, aby sa kvôli mne netrápila, lebo ja za to nestojím. Je totiž odo mňa lepšia vo všetkých ohľadoch. Ale ako sa poznám, som taký nemožný a blbý, že nakoniec urobím niečo, čo spôsobí presný opak toho, čo by som chcel.

lienka32

A just! :D
Jasné, že by to bola priveľká náhoda, nie sme to MY :)..nič to nemení na mojom názore, že by som bola šťastná, keby sa človek s tvojim myšlienkovými pochodmi (aj keď nie všetky sú úplne zdravé) o mňa zaujímal. Len som ti chcela napísať ako žena zmýšľa, reaguje, aká je nevyspytateľná, náladová, nevie čo chce a áno, občas má aj ona deň blbec, alebo "svoje dni".. teba len-tak niekto neuchváti, neohúri a určite poznáš to prázdno, keď nie je ani na koho pomyslieť a o kom snívať.. tak, ak je ten strach teraz taký neprekonateľný, nechaj to chvíľku, teš sa z jej blízkosti, z toho, že vôbec existuje.. klišé, ale pravdivé: čo má prísť... :)
Si naozaj taký mladý ako tu niekto písal? Dúfam, že to tak nie je. Taký mladý človek by mal byť ešte plný elánu, radosti, optimizmu a hlavne snov.
Všetko dobré a pekné Ti v živote želám, nech si šťastný.

Blbec

Máš pravdu, mal by som si dať facku. Prichádzam o rozum. Nie je to ona. Už som si tým istý. Mohol som si to zistiť oveľa skôr a ušetriť si kopu času namiesto vypisovania hlúpostí na tejto stránke. Mal som jednu ťažkú sobotu, keď som založil túto tému a doteraz sa to so mnou vlečie. Prosím, aby sem už nikto nič nepísal a poputovala táto téma do zabudnutia.

chachacha

Blbec teraz si ma rozosmial :D
Aka je prosimta pravdepodobnost ze tu bude vypisovat baba s ktorou si ty pises na fb?
Vies kolko ludi na svete alebo len na slovensku riesi podobnu situaciu ako ty a lienka? Vela. Lebo kazdy ma podobne trable ako vy dvaja, kazdy kto bol aspon raz v zivote zalubeny tak riesi podobne prkotiny. Len co som ja chodil na strednu tak spoluziaci alebo moji kamosi riesili podobne kok*tinky ze preco sa na mna tak diva, preco mi prestala pisat, preco je zrazu ina a pod. Ved len tu na fore nieco podobne riesilo uz kopa ludi co sa tyka vztahov. Stale ma niekto pochybnosti ci ho dotycna/dotycny miluje, co si o nom mysli, preco sa tak a tak sprava.
Riesit ci lienka je prave ta baba tvoja je uplna blbost.
Daj si facku clovece a spravaj sa ako chlap lebo mi prides ako nejake decko ktore nevie co chce a nevie ako to vlastne chce.

ivobrick

"Blbec" - s tychto sprav usudzujem nasledovne; obaja nemate viac ako 18, obaja chodite do rovnakej skoly.

Tak, ako sa tu opisujes ty sam, tak isto aj posobis. Zmen to. Niesi onic horsi ako ona, aj ona chodi na hajzel, aj ona potrebuje jest, spat, atd..

CO stratis ak pojdes zanou a prihovoris sa jej? NIC.

Aj tak uz vie, ze nanu cumis, a ma s toho nervy, lebo nevie co si ma o tom mysliet, a ak zanou nepojdes, v zivote to nezistis.

To, ze prve vety budu extremne trapne je jasne, ale to je pre kazdeho... Zmiernit sa to da skusenostami... napr. chod do mesta a opytaj sa tych najkrajsich zien/dievcat hoci aj blbe "kolko je hodin?".

Blbec

Lienka32, doteraz som mal pocit, že ničomu nerozumiem, ale po tvojej správe som totálne zmätený. Niečo mi hovorí, že tu ide naozaj o teba, ale zároveň mám o tom pochybnosti. Myslím si presne to čo ty. Bola by to až príliš veľká náhoda. Napriek tomu, to, že je tu reč naozaj o tebe, naznačuje, že často zvykneš končiť vety troma bodkami. Všimol som si, že aj tá "moja" to tiež tak robí. Aj spôsob vyjadrovania by mohol byť rovnaký. Ale tvoj nick lienka32 naznačuje, že tu asi predsa len nejde o teba. Ak je tá tridsať dvojka zároveň tvojím vekom, tak som si tým môžeme byť istý. Mohla by si napísať niečo, čo by mi to pomohlo určiť s väčšou pravdepodobnosťou, napríklad tvoju farbu vlasov a očí.

Teraz ti poviem niečo, čo tebe pomôže určiť, o koho tu ide. Ja som si nedávno s tou "mojou" vymenil zopár správ na facebooku, ale po chvíli mi prestala odpovedať. Vyhodnotil som to tak, že ju nezaujímam a rozhodol som sa, že jej nebudem písať. Takže v prípade, že tu ide naozaj o teba, mám na teba mnoho otázok, lebo tvojmu správaniu ani trochu nerozumiem.

Je tu jedna alternatíva, ktorej sa desím. Je aj taká možnosť, že tu je reč naozaj o tebe, len to tu nevypisuje človek, o ktorom si sa vyjadrila ako o objekte tvojich túžob, ale niekto úplne iný, koho takisto poznáš a pri kom si sa možno správala veľmi podobne. V takom prípade sa môžem rovno zastreliť.

xen

blbec a nenapadlo ti ze clovek nema kazdy den rovnaku naladu?
ze ma nejaky blby den v ten den, ze ju niekto nasral, ze jej sa nieco nepodarilo, ze ma nejaky zdrav. problem atd.?
ani slnko na oblohe kazdy den nesvieti tak ani cloveku nieje vzdy happy.

lienka32

Milý Blbec, už to tu čítam asi tretíkrát či to nie je o mne..:D
Ale to by bola asi veľká náhoda a tiež som presvedčená, že ten objekt mojich túžob by si nechodil sem po rady.. v každom prípade sa prikláňam ku všetkých ostatným a teda - choď do toho!! Mne osobne by tiež lichotilo, keby sa o mňa zaujíma človek ako ty..aspoň z tých pár slov usudzujem, že blbec rozhodne nebudeš. Skôr niekto s evidentne pošliapaným sebavedomím a sebaúctou, ale to všetko v tebe opať niekto prebudí.
Inak sa správam presne ako ta \\\"tvoja\\\"... sú dni, keď jeho prítomnosť sebavedomo predýcham, ale vačšinou sa radšej hrám, že ho akože nevnímam, nevidím, skloním hlavu...prečo to robím? Neviem? Asi strach, ktorý ani neviem definovať.. ale bola by som šťastná prešťastná, keby spraví nejaký krok..

lienka32

Milý Blbec, už to tu čítam asi tretíkrát či to nie je o mne..:D
Ale to by bola asi veľká náhoda a tiež som presvedčená, že ten objekt mojich túžob by si nechodil sem po rady.. v každom prípade sa prikláňam ku všetkých ostatným a teda - choď do toho!! Mne osobne by tiež lichotilo, keby sa o mňa zaujíma človek ako ty..aspoň z tých pár slov usudzujem, že blbec rozhodne nebudeš. Skôr niekto s evidentne pošliapaným sebavedomím a sebaúctou, ale to všetko v tebe opať niekto prebudí.
Inak sa správam presne ako ta \"tvoja\"... sú dni, keď jeho prítomnosť sebavedomo predýcham, ale vačšinou sa radšej hrám, že ho akože nevnímam, nevidím, skloním hlavu...prečo to robím? Neviem? Asi strach, ktorý ani neviem definovať.. ale bola by som šťastná prešťastná, keby spraví nejaký krok..

Števka36

Presne tak ako ti pisu naber odvahu a urob prvy krok. Niet inej rady len to nevzdat a oslovit ju co najskor lebo ju oslovi nejaky iny. Prestan sa hanbit a pochybovat. Chodite okolo seba ako okolo horucej kase. Ako by ste tancovali spanielske tango. Sa vzchop a ukaz muza v sebe lebo tu vyplakavas ako male decko. Aj ked nechces s nou vztah alebo napriklad len najaky ulet tak nieco preto robit musis.

Augustín

tak vieš, som toho názoru že muž by mal dvoriť a zvádzať ženu a nie naopak. Obrazne som to teda nazval korisť versus lovec :-D
muž lovec žena korisť
snáď ma feministky zato neukameňujú :-D