Nikdy sme sa nemilovali. Co je s nim?

Príspevok v téme: Nikdy sme sa nemilovali. Co je s nim?
Vlad-Ka

Ahoj. Uz rok a pol sa stretavam s chlapom, ma 31 rokov a rok a pol sa len bozkavame. Nechodime spolu. Nevidame sa casto az tak leno byva v inom meste. Ale ked sme spolu, alebo spava u mna ci ja u neho, vzdy je to len o bozkavani a maznani sa. Non stop sa chce tulit, hladka ma, bozkava, lezi na mne, a citim ze je vzruseny ale zda sa mi, ze je "nevyvynuty". Pocula som, ze jeho ex frajerky sa s nim rozisli lebo s nimi nechcel spavat vobec alebo casto (neviem presne). A ze celkovo bol asexualny.
A aj ked je vzruseny pri mne a naruzivo sa bozkava, obtiera atd... Nikdy nebolo nic viac.
Nerozumiem tomu. Nie je gay? Povedal viac krat ze ho pritahujem. Aj to ze ho velmi vzrusujem... Ale okrem tohoto nebolo nic.
Cim to je?
Rozmyslala som ze preberiem iniciativu ale na to som dost hanbliva a bojim sa odmietnutia.

Mi Ha Ne

12mesiacikov ak ma chces citovať kludne, ale jedine tak ako to bolo napisane! Neprekrúcaj slová ani vety v mojích príspevkoch!!
Ak más problém s chapaním mojho príspevku, seriozne kvoli tebe,menovite pre teba budem pridávat vysvetlenie.
Budem rád ak sem pridáš ten moj príspevok bez zmeny a ja ti ho tu kludne cely vysvetlím bod po bode..
K tvojmu výjavu sa nejdem vyjadrovať pretože nevidím dôvod. :)

usmevny_den

tak sa spýtaj nejakej jeho ex - žartujem, ale to mi prvé napadlo, keďže vraj aj tie mali s ním v posteli podobné asexuálne problémy.. dôvodov však môže byť milión (gej, pohlavná choroba, náboženstvo, hanblivosť, komplexy, psychické traumy, má inú, atď.), to ti tu nikto nenapíše ten skutočný a PRAVDIVÝ dôvod, to vie iba ON, skrátka bez úprimného rozhovoru to nepôjde (ani sexi prádlo by som neskúšala - ak má napr. chorobu či je gej tak to prd pomôže) a poznáte sa už vyše roka, tak snáď máte medzi sebou nejaký ten vzťah a dôveru..

12mesiacikov

MiHaNe, v teme "Som na starsich" si seriozne mladej babe ponukal nezavazny sex a pouzil si Bozi prikaz "Milujte sa a mnozte sa", hoci ti neslo ani o jedno ani o druhe. Si kurevnik stary a hovoris ako sa ti to prave hodi.

Mi Ha Ne

skoro som zabudol nabozenstvo by som do toho neťahal. Boh nemá nič s hormónmi.
a slová až po svadbe sú naivne, nikto nechce mačku vo vreci. čo potom bude rozvod, alebo nebodaj tajná náhrada? ee.. zdravý sexuálny život je základom pre vyrovnané manželstvo. Samozrejme láska, dôvera, uprimnosť rovnako.

Mi Ha Ne

ja to vidím uplne jednoducho ma ho malý a bojí sa že ta stratí kvoli tomu.. ked sa tak obtierate nie je mozne aby si to necitila...
ale z pohladu chlapa sa cudujem ze to vydrzí , musi sa poriadne premahat. cim skor to spolu porieste, az sa mozete posunúť dalej ´´. Drzím palce

elsbeth

Vlad-Ka, rozmyslala si nad tym, ze tento jeho ,,nezaujem" moze mat aj nabozensky podtext? Co ak si chce pockat az na svadobnu noc,aby ti dokazal,ze si prenho vyvolena a jedina raz a navzdy... Pre skutocneho krestana by to mala byt samozrejmost,nieco o com sa nediskutuje! Ty mozno si zalozena inak,preto by ste to mali prediskutovat spolocne. Ano,mozno nieco,co sa v dnesnej premodernej dobe uz nenosi,ale je uzasne,ak su stale chlapi,ktori si skutocne vazia zeny! Rozhodne sa mu vsak sama ,,neponukaj", mohol by mat pocit,ze si len dalsia z mnohych ,,lacnych" zien...Ale predovsetkym je dolezita spolocna konverzacian na tuto tema,ktora Ta trapi,on moze mat skutocne xyz dovodov...

turkyňa

Ani sa nečudujem mladým mužom, ktorým sa nepostaví hneď, všade je plno pornografie, či v novinách, časopisoch, v tv ani nehovorím, človek je už presýtený tými nahými telami a penismi a vagínami a prsiskami, ako ešte môže mať chuť?
Kde sú tie časy, keď muž videl svoju ženu nahú až vo svadobnú noc .....

kafe

nuž, nechodíte spolu, takže prečo by mal s tebou spať. A také veci, že počula som... sú určite z dôveryhodného zdroja a stopercentne pravdivé (irónia). Prečo sa aj nerozprávate pri tom hladkaní a obtieraní? Alebo po ňom. Lebo aj on mohol počuť, že máš kvapavku alebo niečo iné, tak sa potom nediv. On si bere to, čo chce a potrebuje a dovi. Si obyčajná, priemerná ženská, od ktorej viac nepotrebuje. Tieto predstavy žien, že každý chlap musí prekotiť ženskú čo mu vlezie do postele sú smiešne. No sú chlapi, čo to proste nerobia, či už kvôli pohlavne prenosným chorobám, že neľúbia, alebo neviem prečo. Ano, je možné že je asexuál. Ja osobne nevie, ako sa taký asexuál správa. Ale z toho čo si napísala mi vyplýva, že vy ste sa na sexe nedohodli, takže prečo kňúraš? Nájdi si naň iného kámoša.

Hríb Siný

Ahoj, presne viem o com pises. Takze tato odpoved nebude smerovat len tebe, ale zaroven VSETKYM zenam, ktore sa uz s cimsi podobnym stretli, alebo mozu stretnut.

Kazdemu je jasne, ze vy zeny zacinate mat vase prve sexualne skusenosti podstatne v skorsom veku ako muzi. Rovnako podstatne lahsie mozete mat kedykolvek sex ako muzi. Z tohto prameni, ze nech uz mate sex s kymkolvek, tak potom cakate, ze vasmu partnerovi, alebo hoci len milencovi, musi stat jeho ud na povel, resp. hned ako sa pred nim vyzleciete. Lenze to, ze sa vasmu chlapovi pri vas nemusi postavit vobec, ale vobec nemusi znamenat, ze je to vasou vinou, ze ho nepritahujete, neviete co s nim, alebo ze je gay.

Ja ako muz som niekolkokrat zazil kvalitny sex, ale niekolkokrat som aj zlyhal a to doslova. Vacsinou som zlyhal pri vzdy prvej sex partnerke, lebo som mal tremu. Stres a nervozita su casto tymi hlavnymi pricinami preco muz s vami nevie mat sex. Tiez paradoxne sa to aj u mna stalo, ze mal som pri sebe krasnu partnerku, s ktorou sme uz nejaky cas chodili, velmi sa mi pacila, ale ked uz k tomu doslo, tak som bol tak nervozny, ze som ju nechcel sklamat (kedze jej byvali partneri boli udajne sexualni borci), tak samozrejme som pri nej zlyhal, co ona znasala dost tazko. Vinu pripisovala sebe a nasledkom toho sa so mnou rozisla, nech som jej to uz akokolvek snazil sa vysvetlit.

Preto ak Vasmu partnerovi sa pri vas nepostavi hned a vidite, ze ani dalsie vase aktivity v posteli nedopomahaju k tomu, aby sa vzrusil, tak V ZIADNOM PRIPADE ho nebombardujte zbytocnymi otazkami, typu: "nepacim sa ti?, co robim zle? nevzrusujem ta?"... Rovnako sa netvarte ani urazene, vycitavo, nahnevane. Skuste sa ho normalne, v pokoji, milo opytat (ak vam na nom naozaj zalezi a nemate ho len ako chlapa na jednu noc), co ho vzrusuje, co sa mu paci. Kazdy muz je iny, napriklad mna urcite situacie nevedia vzrusit, ale pri inych horim tuzbou...

Castokrat k tomu vedie obycajny rozhovor, ak ho vie vyrajcovat sexi spodna bielizen, tak ho nabuduce prekvapte. Alebo spravte mu to co ma naozaj rad a vysvetlite mu, ze nie je dovod, aby mal pri vas strach. Je to vsetko hlavne o psychike, takze tym ze mu vyjdete v ustrety pozdvihnete aj jeho sebavedomie a aj sex bude okamzite celkom iny. Nezabudajte, ze aj v tom chlapikovi ktory pri vas prvykrat zlyhal, sa moze kdesi vo vnutri skryvat vasnivy milenec, len to musi dat zo seba von.

Ak zlyhaju aj ostatne pokusy, teda ak vam to nepojde s nim ani na piaty, ci siesty pokus, tak si mozno nesedite, nie ste kompatibilni a vtedy si uz o tom pohovorte.

emi

jeeej chuda moje neviem si predstaviť taký vzťah, ked sa maju dvaja radi je to normálne že to po pár mesiacoh vyústi do milovania, vyše roka je dlhá doba to už sa musíte dobre poznať aj ked píšeš že sa často nevídate...muži sú prvý čo sa na toto tešia a jediné čo chcú ked prídu za ženou do jej postele
naozaj máš len dve možnosti bud ho nejako nažhav skus nejaké pekné spodné prádlo a pošli mi sms že sa večer na neho veľmi tešíš a máš prekvapenie no a potom už ked sa na teba nevrhne tak je o nejaký psychický problém, pochybujem že by bol gay ked je s tebou a cítiš že je vzrušený, ty si mala predtým vzťah aj sexuálny život?
a druhá možnosť je sa otvorene o tom porozprávať že čo bude dalej a či to niekam posuniete