Dilinko

Príspevok v téme: Dilinko
Babika4815

No potrebujem poradiť mám strašne dobrého kamaráta s ktorým sa už poznáme cez 10 rokov. Vždy som mu všetko hovorila vedel o každom chlapcovi ktorý sa mi páčil alebo s ktorým som bola a ja o ňom. Ale trz asi 3 mesiace dozadu sa niečo začalo meniť, videl ma s jedným chlapcom vonku jeho kamarátom začal na mňa pred jeho kamarátmi nadávať a take proste vizeralo to ako keby žiarlil neviem. Potom sme išli partia niečo oslavovať tak sme si trošku vypili ale iba do nálady no ale my sme už pri sebe stále ležali nikoho sme nevnímali až odrazu ma začal bozkávať...atď Vtedy sa medzi nami niečo take odohralo prvý krat. Ale potom zase bola príležitosť keď sme boli sami a išiel ma odprevadiť celu cestu ma objímal a take pekne maličkosti okolo toho. Proste poslednu dobu sa medzi nami niečo deje. Nikdy mu nevadilo keď som bola s nejakým chlapcom už hej, ale do neho vchádzaju take nervy že na mňa preto až zdvihol ruku. Vždy som mu bola ako dievča ukradnuta. Ale trz pojdem domov ja pojde aj on. Raz ma dobre že nechce zabiť keď spomeniem ineho chlapca a raz nevšímačka. Neviem čo sa to s ním deje ale viem že dačo na tom bude, pre mňa je už viac ako kamarát hoci svoje city pred ním utláčam lebo sa bojím. Ale neviem výjsť z neho že čo sa deje s ním či ma chce len využiť alebo je v tom dačo viac. Prosím vás pomôžte mi čo mám robiť a ako mám z neho výjsť. Porozprávať o tom sa s ním bojím abo som neskončila trapna.

Babika4815

To neni ani agresivita od kedy sa poznáme stále sa bijeme zo srandy to by sme neboli my ;)..... On mi nedal facku len sa rozmachol viem že on by ma nikdy neudrel inak ako len zo srandy :)

Mi Ha Ne

filip ma pravdu stači sa mu venovat, ale len jemu nie dalsim dvom. mal by byt tvoj jediný objekt a nie preto ze to pisem ale preto ze to tak mas citit. zaciatky lasky su krasne a no ... treba si to vychutnat :)

Filip TT

Tým, že mu venuješ viac pozornosti ako iným. Že ho pozorne počúvaš keď hovorí, že reaguješ na to čo povie, že mu pri strenutí venuješ úsmev, že na neho niekedy pozrieš s úsmevom aj keď na to nie je podnet, že prejavís potešenie, keď príde. To neujde nikomu.

Babika4815

Ďakujem za radu, keď mám pocit že on by mi vo vzťahu ani veľmi neveril to je v tom neviem ako ho mám presvedčiť že som už iná a neviem ako mu dokázať že ho mám rada už viac ako len kamaráta :) Ako mu dať dať jemne najavo ??

Mi Ha Ne

urcite ta ma veelmi dlhu dobu rád, tak ako ty nechces nahlas povedať co cítis tak aj on celu dobu cakal. uz je toho na neho asi vela ked sa prejavil. a to ako sa správa? asi preto ze si nie je istý co chceš ty? ci je to len take kamarátske pomáhanie, alebo ho mas rada. isto sa vyvaruj druhým chalanom kym to neuzatvoríš s nim, ale nezabudaj ze nech sa stane cokolvek kamaráti uz neb ubudete. isto velmi ziarli, netreba davvať dovody na ziarlivost,. v prvom rade si ujasnite vase postavenia. co vlastne ste a co chcete.Ak nic je docela mozne ze to bude tazko znasaŤ, mozno sa bude aj nepekne vyjadrovat, ale neznamená to ze ta nemá rad. svojim sposobom sa bude snazit ta znenavidiet az zabudne. utiahne sa a mozno odíde ak bude prilezitost. Vsetko záleží na tom ako velmi ta má rad,..