Ustupujuce vlasy - ako reagovat?

Príspevok v téme: Ustupujuce vlasy - ako reagovat?
peppermintka

zdravim :) mam taku asi zvlastnu otazku - priatelovi pomaly ustupuju vlasy nad celom a je jasne, ze neskor bude mat polovicu hlavy plesatu, maju to v rodine. Priatel iba obcas tak ked oddychujeme, prehodi, ze straca vlasy, ze to vidi a ze aj v praci na stole vzdy najde vela vlasov. A ja fakt neviem, co na to mam povedat. Nestazuje sa, nehovori to smutne, iba mi to akoby oznamuje. Za posledne dva-tri tyzdne mi to povedal dva razy. Co mu na to mam povedat? Nechcem, aby si myslel, ze ho lutujem. Zaroven ani nechcem, aby si myslel, ze je mi to jedno. Takisto svojou reakciou nechcem vyjadrit, ze to je nejaka chyba vzhladu alebo co. Neviete mi poradit, co by asi tak chlap v takej chvili chcel od partnerky pocut? Dakujem za kazdu radu.

suborik12

ziadne pripravky nepomozu, to je len vytahovanie penazi. vypadavanie vlasov u muzov z 99% pripadov nie je zapricinene nepriaznivym zdravotnym stavom, ale genetikou, proste je to dane a neda sa s tym nic robit, aj keby bol dotycny holywoodsky milionar a mohol si zaplatit akekolvek najdrahsie zakroky, viz bruce willis. tak prestante trepat nezmysly o yves rocher a mocovom mechure...
a ze co mu mas povedat? nechapem ani tej otazke, ze co mu mas akoze vraviet? tak ak chces ho ubezpecit ze ti to nevadi, tak mu povedz ze ti to nevadi, neviem co riesis.

3tgwetgg

Dva príspevky po do mnou plné somarín. Ak to má dedičné a je to silné vypadávanie, tak to nezastavíš ničím. Ani chémiou a ani inými šarlatnánskymi radami. Zostáva sa s tým len zmierniť. Povedz mu ako mu to sekne, nech si hlavu ostrihá úplne na krátko.

vitavi

Vypadávanie nad čelom signalizuje oslabený a preťažený močový mechúr, oslabený celý močovo-pohlavný systém, vypadávanie v mieste vlasovej špirály - oslabenie srdcovocievneho systému. Zastaviť sa to dá len úplnou zmenou stravovacieho systému, ktorý posilní systémy. Hlavne vylúčiť nadmerné pitie studených a sladkých, aromatizovaných a povzbudzujúcich nápojov, príp. nápojov s obsahom alkoholu a chémie.
Vylúčiť nasýtené, husté a stužované tuky. Tieto sú v značnej miere v mliečnych výrobkoch.