Detské ochlpenie u 7-ročnej dcéry

pomocnica

Mamina a ty ako vieš, že nemá? Snáď ju nekúpeš. :O

Ale áno u každého inak, ale 6-7 rokov mi príde dosť veľký extrém, určite navštíviť endokrinológa alebo takto. Tak mamičkám veľa šťastia v takýchto prípadoch a hlavne tú dcérku nevystrašte. ;-)
Pekný deň. ;-)

Maminagskahdjma

Ahojte rozhodne choďte ku doktorke lebo moja dcérka má 12 a za chvíľku bude mať už 13 a nemá ochlpenie nikde a ani prsia nemá a nemá ani krámy ale je pravda že každé dieťa sa vyvíja inak ale v 7 rokoch moja dcérka nevedela že jej to vobec bude rásť takže riešte to lebo to je predčasná puberta

tpch1

Urcite s nou treba ist na detsku endokrinologiu a gynekologiu a zistit pricinu-moze za tym byt nador vajecnika i predcasna puberta vyvolana poruchou hypotalamu a hypofyzy, moznosti je viacero, ale v ziadnom pripade neodkladajte navstevu lekara!!

jankaaaaaaaaa

antikoncepcia obsahuje IBA zenske hormony nie ziadne muzske ,ktore su zodpovedne za ochlpenie.. , takze ak by mala mat antikoncepcia vplyv na deti tak urcite nie vo forme ochlpenia.
taketo hlupe a nicim podlozene tvrdenia by tu nemali vypustat ludia, ktori o tom nemaju ani sajnu

Meretseger

Oh, menzes v 9-tich rokoch? To snáď nie 0_o Mňa by to príšerne deptalo, neznášam to. Ako diabetička som však dostala menarché až v 16-tich.

hamblivec

dobry den.
za vsetko moze tato novodoba strava vypestovana hormonami a steroidmi...
ked to spapate tak to mate akoby ste ten bordel uzivali...

- mira

Deti dospievajú priskoro fyzicky, duševne neskôr. Vzniká rozpor medzi telesnou a duševnou úrovňou, ktorý je pôvodcom problémov so sebaprijatám a prípadným predšasným tehotenstvom nezrelých.
Na príčine je zmena stravy v rozvinutých krajinách. Jedáva sa priveľa živočíšnych bielkovín na úkor nerafinovaných obilnín.
Obilniny sú výživou pre mozog a duchovný rozvoj. Živočíšna strava, do ktorej patrí i mlieko a mliečne výrobky rozvíja svaly, fyzické telo. Je príčinou i nadmerného ochlpenia.

Monika1984

Ja by som povedala ze je to zaciatok puberty, v dnesnej dobe je dospievanie deti skorsie ako kedysi. Mne napr prsia zacali rast v 9 rokoch v 10 som uz mala aj ochlpenie na ohambi a v 12 menstruaciu. No mala som spoluziacky co mali ochlpenie aj skor a menstruaciu v 8-9 rokoch. a poviem ti z 12 dievcat v triede takto skoro zacalo dospievat vyse polovice. Viem to velmi dobre lebo mamina je ucitelka, ucila nas a rodicia jej taketo veci o svojich dievcatkach zvykli hovorit na zdruzeni:)

maja 7ročna

mam 7n ročnu dceru ktora začina v podpazuši zarastat chodime endokrinologičke a gynekologičke treba riešiť