Preco su vodnari taki?

Príspevok v téme: Preco su vodnari taki?
jasama

Ahojte. chcem sa spytat, vas, vodnarov, alebo ludi , ktori prezili cast zivota s ludmi v tomto znameni...Vacsina vodnarov inklinuje k drogam a alkoholu, ci inej zavislosti, su to rozpoltene duse tuziace po harmonii, ktoru ale nedokazu sami vytvorit. Takym tipickym predstavitelom toho ukazu bol spevak Peter Muk, ktory bol v svojej podstate uzasny clovek, citlivy, jemny, velmi hlbavy, na druhej strane nevyrovnany, rozpolteny, vnasajuci do svojich vztahov nepokoj, rozorvanost...Sam si toho bol vedomy, myslim, ze ho to dost trapilo a tak potom to riesil unikom od reality. Vodnari akoby tuzili po harmonii, laske, pokoji, no neznesu stereotyp, jednoduchost, stale hladaju cosi, co nemaju...dokaze vobec vodnar vytvorit a zit harmonicky vztah, byt verny a pritom sa necitit zviazany a obmedzovany....?Mam v svojom okoli vodnara, je to inteligentny, sikovny, perfektny clovek, dokaze tyzdne zit ako poriadny clovek, byt obetavym partnerom a otcom, no potom mu akoby na par dni prepne a narobi neskutocne problemy, vypadne do krcmy, tam sa da dokopy s kadejakymi pochybnymi existenciami, neraz aj bezdomovcami, ciganmi, pije s nimi a potom sa vrati domov, vacsinou zbity, okradnuty, spinavy...lutuje co sa stalo a zas par tyzdnov je z neho iny clovek.

pistek

Daniuska. Co chces teraz riesit? Ci bolo skor vajce ci sliepka? Vsetko so vsetkym suvisi hlavne co sa tejto diagnozy tyka. Ak vies o tejto diagnoze vela..tak vies..ze alkohol atd ju nespusta. Tam posobia ine faktory. Ovela vyraznejsie podstatnejsie co sa BAP tyka

pistek

Spominas Petra Muka. No tu si treba uvedomit, ze on trpel dlhe roky na bipolarnu afektivnu poruchu (maniodepresia). Takze jeho problemy a napokon aj jeho odchod z tohto sveta, samovrazda..suviseli skor s jeho diagnozou nez znamenim..

No mne sa uz vela poznatkov ohladne roznych znameni potvrdilo. Sama som znamenie ktore ludia prilis nemusia. No ja ho mam rada a som s nim spokojna..aj ked to mam s nim dost tazke..

soffa

to co je ?myslis ze vsetci vodnari su taki?ja som vodnarka a ani nepijem,ani neuzivam ziadne drogy,ked nepocitam 2 kavy denne;-))))neviem ako mozes cloveka odsudzovat,alebo porovnavat so znamenim.vsetci sme originalny a so znameniami to nema nic spolocne.su to same sprostosti,kazdy zdedi povahu,charakter,cloveka ovplyvni prostredie v ktorom zije,ludia s ktorymi zije.

emea3

Ja mám 34-ročnú dcéru vodnárku a z toho, čo tu píšete, nemá nič.

Možno sa to viac hodí na mužov, ale ženy sú celkom iné, aspoň čo ja poznám.

Vodnárka A

Som Vodnár. Nikdy som nebola na ničom a na nikom závislá. Nikdy som nefajčila, nepila, nezobrala žiadnu drogu. Nikdy som nikoho neokradla, nepodviedla a nepodrazila. Bolo by to pod moju úroveň. Milé dámy, podľa tej obrovskej negativity, ktorá z vás ide, máte problém. Poznala som dámu, ktorá takto rozprávala o vodnárovi iba preto, lebo ju nechcel. Nie je asi nič horšie ako ohrdnutá žena. Ja som ohrdnutá nikdy nebola, a ani nikdy nebudem, tak neviem čo to je, takto vylievať žlč. Ak sa budete zaoberať iba horoskopmi a čiernou mágiou, nikdy sa s toho nedostanete. Všetkých vodnárov ,ktorých poznám, mám rada. A mám na to veľa dôvodov. Mám samozrejme rada aj iné znamenia, a mám na to veľa dôvodov. Koho nemám rada to sú psychopati a sociopati.

jeleň

Ja neviem ale ked niekto posudzuje druhych ludi podla znameni, respektive aby ich pochopil tak sa riadi podla znameni, respektive riadi sa vo vztahoch podla znameni - neviem to brat len ako iny nazor, postoj. Sory ale toto su nejake vymyslene veci. Uvedomujete si to ? Mozno by stalo za to vynechat aspon na nejaky cas tieto "nadprirodzene" zalezitosti.

vodnavila

No náramne som sa teraz pobavila. Keďže som už 17 rokov vydatá za vodnára. Podotýkam, že v strede znamenia, čiže čistého vodnára.
Opisujete tu nie znamenie, ale konkrétnych ľudí. Takže aj ja opíšem konkrétneho človeka - teda môjho manžela - čistého vodnára: veľmi obetavý, empatický, pracovitý, dôsledný, dôkladný, milujúci, inteligentný, nápaditý, vtipný, poriadkumilovný, tolerantný, chápavý, šikovný, zručný... Je toho viac, ale všetko sa spomenúť nedá a ani ma všetko nenapadá. Neviem si predstaviť lepšieho manžela a otca, celá moja rodina ho má veľmi rada, dokonca moja mama si vždy len vzdychne, prečo ona kedysi nenašla takého dobrého muža, ale aspoň že má takého zaťa. Naozaj neviem čo by som mu mohla vytknúť, nebola to z mojej strany veľká láska, pretože bol takmer dokonalý a takých ľudí si skôr vážime, ale postupne si ma získal svojou vtipnosťou, nápaditosťou, hravosťou.
Ak si myslíte, že to nemôže byť pravda, je mi to jedno. Môj muž naozaj taký je a nie vďaka mne, pretože ja som oveľa komplikovanejšia a tvrdohlavejšia, ale vďaka nemu máme perfektnú rodinu. Každý deň by som sa za to mala modliť.
Som presvedčená, že v každom znamení je čosi z každého znamenia, preto sa ľudia nemôžu hodnotiť podľa horoskopov. Nejaké tendencie tam byť môžu, ale ako sa kto vyvinie a čo s tými tendenicami a predpokladmi urobí, to je čiste individuálna vec a za to už horoskop nemôže.