Nedostatok charizmy

Príspevok v téme: Nedostatok charizmy
mato456

V poslednom období som si začal uvedomovať jeden problém ktorý sa týka vzťahov so ženami a to že nedokážem vybudovať fyzickú príťažlivosť. Stretávam sa viac menej náhodne a stále mám pocit že tie stretnutia sú stereotyp s rovnakým koncom - friendzone. Snažím spraviť čo najlepší dojem, dbám o zovňajšok, som gentlemen, bavím ju, ale vždy tam chýba istá príťažlivosť aby sa to posunulo niekde ďalej. Myslím si, že už som vo veku kedy by sa patrilo mať dlhodobý vzťah alebo aj rodinu, no popravde mne sa nepodarilo mať ešte ani vzťah a sexuálnych skúseností tiež nemám priveľa. Myslím si že patrím skôr do kategórie tých krajších chlapov, no jednoducho chýba mi akási charizma, ktorá by tie baby pobláznila. Mám za sebou už veľa schôdzok, netvrdím že všetky skončili zle ale väčšina ano. Poznám chlapov ktorí takéto niečo vôbec neriešia a ide im to prirodzene. Prečo som ja v tom taký ľavý, dá sa niečo také vôbec naučiť alebo získať a mať väčší úspech u opačného pohlavia?

mato456

Máte asi pravdu. To si pekne povedal Filip, až sa musím ztotožniť s tvojím názorom. Ja sa o to aj snažím, budujem si nejaký svet a život a myslím že sa mi to aj úspešne darí. Možno keby som mal viac príležitostí niekomu ten svoj svet predstavovať tak sa viac uvolním, neberiem to tak vážne. Uvedomil som si, že príliš si dávam záležať pri každej príležitosti lebo neviem kedy príde ďalšia.

Filip TT

Fleur-de-lis to podla mna trafila. Nejde ani tak o charizmu, ale o to, kym ten chalan je.

Muž by mal mať nejaký ucelený postoj k svetu, životu, ľuďom, nejaký systém ako rieši situácie, ako jedná s ľuďmi, ako pracuje, ako sa baví, nejakú škálu záujmov, niečo v čom sa vyzná, mal by mať nejaký okruh známych, niečo mať zažité, napozorované a pochopené.

Pri spoznávaní so ženou by sa nemal chovať ako Fico pri stretnutí s voličom, že hľadá lacné finty ako ju získať, ale mal by to byť čas, keď jednoducho predstaví tento svoj svet. Žena si potom už len vyberie, či tento svet jej konvenuje alebo nie. Či do jeho sveta vstúpi, bude ho s ním zdieľať a bude tomu mužovi v tom oporou, alebo nie. Keď nie, nič sa nedeje, jedna - tá pravá určite niekde je.

Len treba pre ňu vybudovať ten svet.

mato456

Neviem čo si predstavuješ pod tými letmými dotykmi ty, ale u mňa sú to dotyky na ramenách, za ruku počas rozhovoru keď cítim že sa to hodí. Tak snažím sa uvoľniť, keď vidím že je aj baba v pohode tak to so mňa opadne rýchlejšie.

Čudné to je aj pre mňa, to mi ver a vždy sa pýtam čo tam všetko musí byť ak toto bolo málo. Chápem, že niekedy nie nemusí hneď znamenať nie, ale keď si vás niekto zablokuje, alebo vám jasne povie že nedokáže byť s vami nič viac ako kamarát, tak tam je zabitá príťažlivosť už aj na mojej strane.

varieté

Znie to divne, keď opisuješ, ako sa jej letmo dotýkaš, no ale k téme, toto presne som už počula, že on potrebuje čas, celý čas bol v akomsi kŕči a väčšina debaty bola na mne. Vraj na takom treťom stretnutí sa to zmení. Dostal teda aj tú 3. šancu, ale nič sa nezmenilo.

Každý je trochu v strese, keď ide na rande, ale treba to uhrať a oklameš aj sám seba, až sa nakoniec uvoľníš.

Ak ste si rozumeli duševne, ako si to nezval, tak je čudné, že to neprerástlo v nič viac. Viac snahy a bolo by. No hej, sú aj ženy, na ktoré treba naliehať chvíľu, kým sa zlomia, aby nepôsobili lacno, že ti povedia hneď áno.

mato456

Chápem, ja by som sa pokojne uskromnil a bol rád ak by som mal úspech aspoň u jednej, ale mne sa nedarí ani to. A to je vec mnohých rokov. Pri tom tie baby čo som spoznal, tak sme si vzájomne rozumeli, boli blízky aj duševne. Ale z ich strany to neprerástlo do ničoho viac. Viete trvá to už roky, čo som viac menej sám a nestretol som nikoho kto by rovnako chcel aj mňa. A trápi ma to lebo nechcem zostať sám ako kôl v plote a analyzujem kde môže byť chyba. Ak by som sa stretol s troma ženami za tie roky a nevyšlo to tak to beriem, že skúšal som to asi málo. Ale to boli desiatky, jasné že boli aj také ktoré nesedeli mne a nerozvíjal som to viac ja. Ale väčšinou som ich chcel aspoň spoznať no dostal som stop a viac sa so mnou stretnúť nechceli.

ivobrick, ak si zažil niečo podobné tak mi kľudne nechaj na seba nejaký email, môžme to prebrať aj tak. Budem rád. Lebo takto neviem čo konkrétne ti opísať, spomínal som že zoberiem ju niekam von na neutrálnu pôdu kde sa dá porozprávať hlavne, teda prejsť sa, na kávu, na nejaký malý výlet. Z väčšinou sa vidíme prvý krát a nejako viac sme sa pred tým nepoznali.

ivobrick

mato456 - ty mas asi ten problem co som mal ja.
Opis mi tvoj sposob ako sa stretavas s tymi slecnami prvy krat..

To nebude vyzorom ani oblecenim ani nicim takym.

Ked sa s nejakou vidis prvy / a mas sancu len 1x / je to velmi, velmi zle.

Fleur-de-lis

no aký má zmysel mať väčší úspech u opačného pohlavia? Stačí predsa u jednej osoby :P
Niekedy proste trvá dlhšie kým človek stretne toho, s ktorým si padnú do oka nie len na prvý dojem, ale aj keď sa viac spoznajú. Je to ťažšie, ale podľa mňa to vôbec nevypovedá o tom, že daný človek je "ľavý" ako si to nazval. Alebo, že nemá charizmu.
Ja som mala nie málo chlapov, čo sa mi páčili, ale vzťah by som nechcela, lebo som vnímala, že si hodnotami či podobne nesedíme. To neznamená, že oni neboli dosť dobrí, alebo, že nemali charizmu, proste nepasovali ku mne. Že k sebe ľudia nepasujú je normálne :)
Ženy ťa neodmietajú hneď, takže charizma tam bude... Že nechceli ďalej vzťah bude zrejme niečim iným. A nemusí byť "chyba" v tebe. Nemusí byť chyba nikde...

radcaporadca

tak je mozno problem vo vyzore. Dbas o svoj zovnajsok? Aky mas uces, si zarasteny alebo vyholeny (tvar myslim :D)
A co oblecenie? Nechodis ako chmulo? Ze zakasana kosela v nohaviciach, kockovane svetre, bundicka z osemdiesiatych rokov a pod.?

0vecka

mato456 nema zmysel sa pytat zien... ony to tak nevvidia ze sa im nepacis lebo toto a toto ale beru to emocionalne proste sa im nepacis a hotovo...

mato456

Zoberiem ju na rande niekam von, buď sa prejsť do prírody, na nejaký malý výlet, alebo len tak niekam do kaviarne, niekde kde sa dá porozprávať. Rozprávame sa o rôznych témach, čo má rada, aké me záujmy, poviem niečo o sebe na tú tému, zažartujeme, dotýkam sa jej priebežne počas toho ako sme spolu, buď okolo ramien, za ruku, nohu, tak letmo. Neviem aké rozhovory by som s ňou mal viesť aby to malo iný výsledok. Preberieme rôzne témy, no sexuálne narážky nemám.

varieté, povedz mi o tom viac, možno to je aj môj problém. Nepovedal by som že som hanblivý alebo utiahnutý, ale som introvert, aj keď nie úplný, ale kým sa priniekom uvolním tak potrebujem viac času, no máloktorá mi ho dá. Myslím že som málo spontánny aj bláznivý keď niekoho ešte nepoznám a neviem sa uvolniť, ako sa podarilo tebe zmeniť toto? A ako myslíš ten dostatok záujmu? veď ja dávam najavo že mám záujem, posúvam to ďalej, keď niektorú pobozkám tak mi povie že to je na ňu príliš skoro.