Výtok, zápach

Príspevok v téme: Výtok, zápach
Nataly..

Dobrý deň!
Potrebovala by som radu,mám stále výtoky a silný zápach,neviem čo s tým mám robiť,používam aj intímne mydlo na zápach,no to mi nepomáha vôbec za deň sa osprchujem zo 2-3x no aj tak nepomôže,pretože ten výtok zapácha.
U gynekologičky som nebola. Viete mi poradiť čo s tým môžem robiť,čo by pomohlo alebo čím to môže byť?
Za rady vopred ďakujem.

sewie

a nie su to nejake kvasinky? mimochodom suhlasim s tym ze, umyvat sa tam dolu len cistou vodou...ja sa celkovo umyvam len cistou vodou a ziadny bordel sa mi tam netvori...vagina ma svoje prirodzene prostredie a prirodzenu cistiacu schopnost, ak tam zanasas mydlo , narusas prirodzene prostredie a skodis si.... ako tazko takto povedat co je pricinou...lepsie by bolo za doktorom...takto sa ti tazko radi...ak by to boli kvasinky, treba prestat jest sladke, a dovnutra pouzit kokosovy olej...napr

vitavi

Odstráň zdroj tvorby výtokov - hlienotvorné potraviny, hlavne mlieko a mliečne výrobky, husté tuky, sladkosti, koláčky, čokoládu a konzervanty, chémiu. Tie zároveň ničia priaznivú mikroflóru.
Probiotiká podporíš a získaš, ak budeš jesť dostatok zeleniny a potravín s vlákninou. Zelenina sa myslí i varená alebo domáca inak tepelne upravená a kvasená - zdroj veľkého množstva prirodzených enzýmov.

joleen

Ku gynde by si ale mala ísť pretože ak tam dole to nemáš liečenie v budúcnosti môžeš mať problémy mať deti takže ja by som neriskovala a keď nevieš čo to za chorobu máš sama by som sa duplom neliečila môžeš si viac uškodiť takže radšej ku gynde keď chceš byť v budúcnosti plodná!

Nataly..

Ďakujem pekne. :)
Ku gynekologičke ísť nechcem,keby mi nič nepomohlo tak áno ale radšej by som najprv niečo vyskúšala podľa rád niekoho,kto už takéto problémy mal. Partnera nemám,takže našťastie sa nemusí nikto preliečiť ;) No,antibiotika ani anitikoncepciu som nebrala a ani neberiem.
A takých nápojov pijem minimum,takže neviem s čoho ale s niečoho áno. :) Určite to vyskúšam,keďže mi práve radikálne vypadávajú aj vlasy. ;) Ešte raz ďakujem.

daska daska

Mydlo Ti to len zhorsi. Umyvat sa od spodu ma len vodou!!!! Nemala si antibiotika alebo antiokoncepciu? Aj alkohol. AJ chemia. napr. sytene napoje, kt. obsahuju Aspatran - Cola, Fanta, zuvacky. Cukor. Toto vsetko pomaha znicit dobre prostredie v posve.

Mne pomohli probiotika Daflorn zo Zvolena. Tam mi doporucili Biomilk Aloe Vera prasok a kapsule. A vecer do posvy maly Colon. A vlasy a plet ako sa mi pom nich zlepsili! Fuha!
Ale preliecit by sa mal aj partner, ak spolu intimne zijete.

Bulgaricus totiz kolkonizuje aj zaludok -je tu kysle prostredie a ziadna ina probioticka bakteria tu nedokaze prezit. A kedze druhe kysle prostredie je posva zeny, poradi si aj tu!Je to najstarsia a najodolnejsia probioticka bakteria na svete vobec. V jeho pritomnosti sa nase probioticke bakterie mnozia az astronomicky.
Zdravi sme vtedy, pokial mame silnu imunitu. Jej zaklad je v creve...pokial je tu probiotik 80-85%, citime sa zdravi.

Vsetko bude ok, uvidis!
daflorn.com