Veríte v toho pravého

Príspevok v téme: Veríte v toho pravého
janopeto

Veríte, že existuje pre Vás jeden konkrétny partner/ka, ktorý je práve tým najlepším partnerom pre Vás. Čo to znamená "ten pravý"? Že každý človek je natoľko jedinečný, že by mal mať pri sebe iba jedného, toho pravého človeka? V opačnom prípade bude neštastní? Alebo veríte tomu, že láska vzniká na základe dlhodobého stretávania sa dvoch ľudí?

Filip TT

Ahoj Pistek,

myslel som to tak, ze mas u muzov, ktori ta poznaju, respekt a pravdepodobne su z nich niektori, ktori by boli radi tym tvojim pravym.

Dik aj za vysvetlenie, preco si mi neodpovedala - prijal som to ako poucenie.

pistek

Ahoj Filip. Co si si myslel, ze tak u mna je?

A na ten tvoj prispevok...pod japoneckou, som ti radsej neodpovedala..vies, niekedy je ticho hlasnejsia vypoved nez hluk a krik

Pekny den prajem vsetkym..

sob rudolf

pistek, ten príspevok nebol adresovaný nikomu konkrétnemu. Bola to moja reakcia na viaceré príspevky, na diskusiu v tomto jej štádiu.

Prečo sa pýtaš?

sob rudolf

Zvláštne... Podľa mňa sa má človek v živote "nejako" správať v prvom rade kvôli sebe, nie kvôli druhým. Ak je človek taký aký je len kvôli tomu, že za to niečo očakáva od iných ľudí, do konca živote bude iba kalkulovať. A čo je to potom za život...

pistek

Japonecka. Ja sa praveze na toto nemozem u muzov stazovat. Len za posledny tyzden som sa stretla s takymto spravanim voci mne od viacerych ludi (pobozkanie ruky, komplimenty, podrzanie dveri, otvorenie dveri, danie mi prednosti a rozne ine prejavy galantnosti gentlemanstva atd). A takto je to naozaj casto..normalne a prirodzene. No ja si zas uvedomujem, ze to nie je zas az tak "bezne, samozrejme" atd pre kazdeho a pre ine zeny. Takze vzdy sa slusne podakujem ci uz slovne usmevom pohladom gestom.. Vzdy ma to tak ludsky potesi, vycari usmev, zohreje...su to velmi mile gesta a prejavy. A som za ne uprimne rada a vdacna. No myslim si..ze to musi vychadzat obojstranne. Ze to aj z tej zeny dievcata musi vychadzat..vyzarovat. A mali by to vediet prijat..no vediet sa aj podakovat. Myslim..ze to z nich musi vyzarovat, ze to ten muz pri nej automaticky samozrejme a rad, pre nu urobi..