Roznasanie letákov

ILU 2

Väčšinou tak odhadujem, že za miestnu oblasť 100 x 100 m čo je zhruba pol sídliska to býva tak 50€/mesačne, ale neviem, to len známy dostáva toľko od určitej firmy, vždy záleží len od rozlohy/výmery lokality v ktorej máš roznášať, resp. na danú rozlohu !
Väčšinou za jedno sídlisko je to u viacerých firiem/zamestnávateľov tak cca 100 - 150€.
Napr. kamarát roznáša naraz za 3 hodiny až 2 sídliska v meste a dostáva tak cca necelých 300€/mesačne.
Jeden správny TIP/NÁVOD pre teba, pokiaľ sa ti nechce drieť z ťažkým batohom na chrbte a máš vodičák, auto, príp. ak by si niekomu časť z výplaty zaplatil/a niekomu za benzín, tak môžeš chodiť autom, že si zaparkuješ na určitú lokalitu, vyberieš z kufra, poroznášaš, potom sa presunieš zas na ďalšiu a máš to !

lLu

No vieš, ako si vybavíš, predsa máš internet tak si nájdi cez GOOGLE telefonické kontakty na určité firmy, s ktorými chceš spolupracovať na roznášaní letákov, uzavrieš s nimi niekde dohodu o vykonaní práce ako brigádnik/a, samozrejme ak sa s nimi niekde stretneš na nejakom dohodnutom mieste a dohodnete sa vzájomne na termínoch, resp. čase, v ktorom Ti budú dodávkou voziť na určité mieste priamo k tebe, väčšinou to býva na miesto tvojho bydliska určité množstvo letákov, ktoré zodpovedá rozlohe danej lokality, oblasti, v ktorej plánuješ roznášať a na účet Ti mesačne pošlú nejakú sumičke €, samozrejme, že nie veľkú.
P O Z O R ! ! ! Tieto firmy raz za čas robia aj kontroly nad tebou a to tak, že chodia zodpovedný pracovníci, väčšinou to bývajú rôzny personalisti na služobných autíčkach a hoc kde v tvojom okolí, resp. v okolí v ktorom chceš roznášať budú zvoniť po rôznych ľuďoch, kade tade, kde si len zmyslia a budú sa ich pýtať, resp. overovať, či dostávajú noviny/ reklamné letáky danej spoločnosti, pre ktorú Ty pracuješ, resp. nejakého nákupného reťazca, ako to väčšinou býva, KAUFLAND, TESCO, LIDL, JYSK a tak . . .
A keď niekto povie, že nič také nedostávajú alebo že v poslednom čase málo dostali také niečo, tak ťa prepustia a nahradia ťa niekým novým, koho už dlhší čas majú registrovaného v ich firemnej databáze ako možných náhradníkov.
Neber to v zlom, je to len pre prípade kontroly, pretože dosť často sa v minulosti stávalo, že od nich kradli peniaze, resp. dostávali za nič nerobenie ako že hodili letáky, noviny pred vchod alebo rovno vyhodili alebo rovno do koša a zamestnanci firmy si naďalej mysleli, že normálne roznášajú, no skutočnosť bola iná.
A čo sa týka výplaty, mzdy = €, tak najčastejšie záleží od rozlohy, či poštu schránok, blokov v ktorej máš roznášať, najčastejšie na to už majú vopred pripravené určité výpočty, rôzne tabuľky podľa ktorých odmerajú, zvážia tvoj mesačný zárobok, príp. po vzájomnej rozumnej dohode Ti schvália, že ako.
Takže asi tak to celé je !