Bielenie zubov?

Príspevok v téme: Bielenie zubov?
emka24

ahojte, ako je to s tým bielením zubov?? Chcela by som mať zuby belšie a neviem, ako na to (-počula som, že veľakrát sa tak zničí sklovina a zuby sú citlivejšie, alebo že s vytvoria "škvrny" na zuboch.
Poraďte mi, mám ísť k svojmu zubárovi, alebo stačí ak si niečo kúpim.
Čo ste vyskúšali a zabralo na zuby? Máte nejakú odskúšanú a osvedčenú zubnú pastu, príp. niečo iné? vďaka za rady.

Rasto997

Sklovina sa urcite neznici, never kazdej hluposti, ktoru niekde "medzi babkami" zacujes...zvysena citlivost je bezna sprievodna neškodná reakcia bielenia zubov, ale vacsinou len u bielenia s vyssimi davkami peroxidu, ake pouzivaju len zubari. Je to len docasne, nemusi sa to vobec objavit a aj ked sa objavi, tak sa nemusis nicoho obavat, nie je to nic strasne a prejde to do par hodin alebo dni. Skrvny na zuboch su tiez fáma, neviem kde si to pocula, ale nic take neexistuje. Existuju akurat biele škvrny, ktore ale hned zmiznu a su v poriadku. Ak bielis zuby viac dni nejakym viacdnovym produktom, tak sa na zuboch po prvych dnoch mozu objavit biele skvrnky, ktore vidis len ty, ale to je DOBRE, pretoze to znamena, ze bielenie zaberá. Tie skvrnky zmiznu na dalsi den po dalsom dni bielenia a zuby mas vtedy uz belsie.

U zubara vysolis velke peniaze za bielenie + dodatocny produkt na domace dobielovanie, ktory ti zubar nanúti (kedze bielenie u zubara ani zdaleka nie je az take ucinne ako si kazdy mysli). Take jednodnove bielenie nie je uplne idealne. Lepsie je bielit zuby postupne nejakym produktom viac dni. Zapni si heureku sk a tam si popozeraj nejake produkty, ktore maju recenzie overenych zakaznikov a dozvies sa OBJEKTIVNE skusenosti. (Ale len od OVERENYCH zakaznikov, nie od anonymov) Tu sa take nieco nedozvies, tu pisu anonymovia. Urcite si nekupuj nic lacne. Za 15 ci 20 eur este nikto biele zuby nemal. Takto by si postupne kupila aj 5 lacnych produktov a biele zuby by si aj tak nemala. Zbytocne...Radsej si kup nieco kvalitné.