Prečo ma ten chlap vlastne chce? Len na sex?

Príspevok v téme: Prečo ma ten chlap vlastne chce? Len na sex?
SImona777

Je to jeden známy, ktorého poznam od mojich kamaratov. Nemáme na seba kontakt, ani sa ma nesnazil kontaktovat ale vzdy ked sme spolu partia (nie je to velmi casto) sa ma snazi zbalit. Je to este ten tynedzersky typ balenia... narazky na to ze by si to s vami rozdal .. ale bol tam aj navrh chodenia , ktorý som odmietla.. ale vidno ze by nieco chcel ..A povedal ze ci aspon nebudeme Kamarati s výhodami.. aj to som odmietla alee rozmýslam ze to nie je zlý napad.. Je naozaj pekny .. sexy... na sex je vhodny .... ALE je tou jedna otazka .. nechapem preco ma chce? ja vobec nesom ten typ dievcata po ktorom chlapci idu .. ani nie som vyzivava.. ani nic :D normalka.. a su 50x krajsie odomna.. aj mi ukazoval nejake pekne dievca a povedal na nu ze je skareda.. a to nechapem.. ved bola 700x krajsia ako ja .. ako to vnimate chlapi.. nechapem

helouuu

teba to rajcuje ze sa tak s tebou bavi ten chlapik ze? Mnohe z vas rajcuju taki drzi arogantní chlapi so sexualnymi narazkymi na vasu osobu. Imponuje vam to najma ak je chlap fesak a sebavedomy. Nechcete to v kutiku duse ale drazdi vas to ze sa k vam tak sprava. A ty si jedna z nich. Taky hnup s dioptriami a so sadlom okolo brucha, ci bezzubi by sa vam hnusil ale taky alfasamec fesakovsky ked si k vam dovoluje tak to hej, to by ste aj brali aj za cenu pohlavnej choroby. Tomu sa hovori volanie prirody. Alfasamci vzdy mali navrh. Rajcuju skoro kazdu babu preto su tak obletovani a vsetko im prejde. Staci ze sa usmeju, poflirtuju a vsetke im padaju k noham.

blueberryNN

za prve - chce ta len na sex
za druhe - lebo mu pripadas ako dosiahnutelna korist (ako mnoho dalsich)
za tretie - okomentovanie krajsejbaby ako si ty, ze je skareda, je iba prostriedok
vysledok - aksa s nim vyspis co i len raz, si truba

jdhdh

uz som stretol zopar uplne obyc. dievcat, ktorym by som dal prednost pred tymi krajsimi... proste ma niecim pritahovali.