UZLINY NA KRKU, Prosím o radu

Príspevok v téme: UZLINY NA KRKU, Prosím o radu
vpsb

Chcela by som sa opýtať na môj problém, čo sa týka hlavne uzlín na krku. Už asi rok a pol chodím po lekároch s uzlinami na krku ktoré mam zväčšené na dotyk nebolestivé. Sú po oboch stranách krku a niekedy, už nie tak často a silno , cítim hlavne na pravej strane krku taku tupú bolesť. Bola mi zistená pred rokom toxoplazmoza na ktorú mi nasadili liek a povedali že vraj to už bude v poriadku. Brala som aj prírodný liek na uzliny, ktorý mi mal pomôcť ich zmenšiť ale stále ich mam tak isto veľké, akurát , že mi pribudli dalšie 2 uzliny na krku ktoré sami zväčšili, tie niesu až také veľke ale na dotyk ich cítim. Bola som aj u alergologičky, na krčnom, u zubára, na infekčnom, brali mi krv milion krát a robili mi rôzne testy. No okrem tej toxoplazmózy mi nič nezistili.

Je pravda , že v poslednom čase som dosť unavená, spím aj poobede, čo som nikdy predtým nerobila, avšak zase ráno skoro vstávam do školy a večer chodim zase neskoro spať, takže tú únavu pripisujem hlavne tomu. Prestala som aj športovať a nemôžem povedať , že sa stravujem najzdravšie aj keď sa snažím. Na váhe som neubrala.

Chcela by som sa opýtať, či by mi niekto k tomu vedel povedať niečo, čoho by som sa mohla chytiť a zistiť, prečo sa moje uzliny nezmenšujú.

uzlinár jak pán

Ahoj mám rovnaký problém :D Už roky mám zdurené uzliny hlavne za ušami. Na histológii mi vybrali uzlinu a spravila sa mi nová na tom istom mieste takisto zdurená, takisto mám aj na krku nejaké. Nebolia no napr ked som chorý tak bolia jak čert... nezistili mi nič ani alergiu a pod... už to nejaký ten rok neriešim a vôbec sa to nejak neprejavuje alebo pod...