Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Aký vplyv majú Éčka v potravinách na vznik rakoviny?

Táto diskusia patrí k článku: Aký vplyv majú Éčka v potravinách na vznik rakoviny?
Aký vplyv majú Éčka v potravinách na vznik rakoviny?

Aký vplyv majú éčka v potravinách na vznik rakoviny? Prečo niekto kto ich konzumuje vo veľkom rakovinu nedostane a ten ktorý sa snaží dodržiavať zdravý životný štýl tak áno? A aký vplyv ma víkendové fajčenie (20 cigariet za dva dni) na zdravie človeka? Je to vysoké riziko? Ešte mám zopár otázok. Aký máte názor na dr.Adamsa z USA ktorý po sledovaní ľudí predstavil stravovanie podľa krvných skupín? Môže byť jeho teória reálna? Alebo je rakovina spôsobená nedostatkom vitamínu B 17 o ktorom sa v poslednom čase tak veľa hovorí? Alebo je to o detoxikácii organizmu? Prepáčte za množstvo otázok ale mám 17 a zaujíma ma to.

Zaujalo Ťa niečo? Zostaňme v kontakte!

Registruj sa na fóre a dostávaj emaily o nových príspevkoch v témach, ktoré Ťa zaujímajú.

Chcem sa registrovať

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Aký vplyv majú Éčka v potravinách na vznik rakoviny? - Fórum - ZDRAVIE.sk