Opuchnuté nohy? Toto je ich príčinou.

Táto diskusia patrí k článku: Opuchnuté nohy? Toto je ich príčinou
Opuchnuté nohy? Toto je ich príčinou

Opuchnuté nohy sú len príznakom, nie diagnózou. Príčinou ich vzniku môže byť nedostatočnosť krvného obehu a srdca, porucha lymfatického systému, krvná zrazenina, poškodenie obličiek alebo nedostatočná funkcia štítnej žľazy.

Anton669

Tak toto je večný problém manželky....opuchnuté nohy.
Pracuje na nohách, čiže sa nie je čomu diviť. Čo mi v článku chýba je vplyv viniča hroznorodého na opuchnuté nohy. S manželkou sa snažíme žiť zdravo a k tomu sme prišli po rade s viacerými priateľmi, ktorí trpia opuchnutými nohami, samozrejme ak to nie je spôsobené zlým zdravotným stavom! Vtedy by som bez váhania išiel k lekárovi.
Manželka používa vinič hroznorodý a čierne ríbezle od Fleurance Nature a pochvaľuje si, aj keď mám pocit, že je to aj tým, že platim ja :D

nerob_reklamu

petra a sasa koľko vám zaplatili za reklamu? alebo tam pracujete?
ako je napísané v článku opuchnute nohy maju rozne príčiny, nemusí sa jednať o cievne!!! lebo ta klinika je cievna chirurgia...
a nemusia sa trepať do nejakej reklamovanej kliniky,.. stačí ked človek ktorý má problemy so žilami zajde k svojmu obvodnemu a ten ho už pošle kam treba- na cievnu ambulanciu- vo svojom alebo najblizsom meste!
nemusí sa niekto z Košíc trepať do BA do tej kliniky...

tak tu nerobte reklamu!!!!

opakujem opuchnuté nohy nemusia byť cievny problem! komu puchnu nohy nech navštivy najprv svojho obvodneho a ten zhodnotí kam poslať pacienta, či na cievnu ambulanciu alebo na endokrinologiu

Sasa_Jakubove

opuchy nôh môžu byť sprevádzané aj kŕčovými žilami.. svoj problém s kŕčovými žilami som vyriešila v blumentalclinic.sk a odporučam každému koho tento problém trápi :)

PetraBenovaaa

Opuchy nôh vedu ku krcovym zilam, preto odporucam navstivit specializovanu kliniku Blumental clinic ktorá sa zaoberá odstranovanim a liecbou krcovych zil :)

lenockaaa5

Opuchy nôh môžu byť dôsledkom chronického žilového ochorenia. Odstráňte svoje kŕčové žily v blumentalclinic.sk v Bratislave

lenockaaa5

Opuchy nôh sú príčinou žilových ochorení. Navštívte blumentalclinic.sk a odstránte problémy raz a navždy!

Palinko84

S opuchnutými nohami som zápasil aj ja, každý mi iba odporúčal brať na ne lieky a rôzne mastičky, ale vďaka praktickým radám s tohto článku zdravovek.eu sa mi príznaky začali postupne strácať. Zo začiatku to bez gélu nešlo, ale postupne mi hlavne krátke ranné rozcvičky dosť pomohli sa opuchov zbaviť úplne.

Mimuska67

S opuchnutymi nohami som mala problem a znama, ktora je zdravotna sestricka mi odporucila Wobenzym. Veľmi mi pomohol a nielen mne, ale aj mojej mame, ktora mala rovnake tazkosti.