Vycerpanost z ludi - neviem ako dalej

Príspevok v téme: Vycerpanost z ludi - neviem ako dalej
charon

Mam problem,s ktorym si neviem poradit.Mam pracu,kde pracujem len s ludmi.Ale ked idem po praci medzi ludi,do mesta alebo do nejakeho supermarketu,tak som potom z toho velmi vycerpany.Vyhladavam skor samotu,vtedy si dokazem skor oddychnut.Zvykol som si uz na nu,a aj ked sa stretnem s nejakymi svojimi znamymi,spociatku ma to tesi,ale po urcitom case som uz z toho unaveny,aj preto,ze nie som velmi komunikativny,takze mam pocit,ze sa ostatni v mojej spolocnosti skor nudia.Neviem,co s tym.Rozmyslal som aj o hypnoze alebo nejakom odblokovani,ale neviem,ci to pomoze.Chcel by som chodit medzi ludi s radostou a nie s uzkostou a stiesnenostou vo vnutri.Neviem,ci sa mam zmierit s tym,ze do konca zivota budem sam,ked som si tak na samotu zvykol.

duna7

Asi by sme sa mali všetci, ktorí máme problém v kolektíve stretnúť. Iste by bolo o čom si pokecať. Len neviem koľkí z nás by na to našli odvahu. Ja sa utiahnem do ulity v okamžiku ak sa s niekým rozprávam a pridá sa tretí.

eby

ludia ja mam problem. Neviem sa vobec uvolnit pred ludmi a ukazat co vo mne je a potom som cudna. A citim sa sama a nedocenena.

mia

diny,vidim,ze si si pokecala.Myslim,ze si normalna baba,len sa prilis sledujes.Nie su vsetci okolo teba "dokonali",ako si myslis,alebo to tak citis.Prilis sa podcenujes.Nemas asi zdrave sebavedomie.Je to mozno sposobene z detstva,alebo ako pises,rychlo sa zamilujes,prilis doverujes.Nie si jedina,neboj.Len si zacni trocha viac vazit samu seba,nepodcenuj sa.Urcite mas v sebe vela dobra,len si nestretla ludi s ktorymi by si si sadla.To je normalne,nie s kazdym sa clovek citi dobre.Prestan sa kontrolovat,skus byt prirodzena,hlavne sa neboj.Ludia sa delia do roznych skupin.Su prijemni,inteligentni,hlupi,primitivni,nudni,tichi atd.atd.Ale kazdy z nich je v niecom originalny a berieme ich takych aky su.S kazdym sa da prehodit nejake to slovo a medzi niektorych len zapadnes.Chcela som ti len trocha pomoct,aby si sa necitila tak sama,mozno mas len blby den.To mavame obcas vsetci,len to vsetci nerozoberame.Tak,drz sa a hlavu hore!

diny

co ked su vsetky moje nazory uplne ine ako druhych ludi a ani ich nemozem povedat, lebo by si mysleli cudne veci. ale potom o com to je a preco to tak je ?

diny

a potom sa mi stane vzdy to, ze sa zalubim aj ked nechcem, lebo dovolim cloveku aby ma ovladal a potom sa cely moj svet obrati hore nohami...