VIDEO: Silikónové prsia

Táto diskusia patrí k článku: Silikónové prsia
Silikónové prsia

Ženské prsia boli od nepamäti symbolom krásy a ženskosti. Ich veľkosť a forma výrazne ovplyvňuje psychiku ženy. Prsník súčasne predstavuje jeden z najdôležitejších sexuálnych a erotogénnych častí ženského tela.

kralovna_12

no znie to fakt super, urcite sa na to budem pytat :D ak by to aj na mna takto dobre fungovalo tak by som bola najstastnejsia :) ze nemusim byt v bolestiach

amelianov1117

Nie naozaj netrepem piate cez deviate, staci si o tom nieco zistit. Je to pumpa, ktora priamo do rany cez kanylu pumpuje latku ropivacain, ktora je od bolesti. Ziadne hnusne latky nemusis hltat v tabletkach, ktore ti idu zazivacim traktom, pecenou, oblickami a podobne. Takze jediny kto tu trepe si ty. :)

Naozaj inzulinova pumpa? Vazne si myslela tento komentar?? :D

samozrejme

pumpička ktora zavadza latku ..? boze to co trepes...???
ved tu pleties inzulinovu pumpu... piate cez deviate... ziadne take kraviny sa nedavaju,.. normalne dostane lieky od bolesti a dovi..

amelianov1117

Narocnost- co som pocula, aj videla je dost velka, vacsina zien sa poriadne ani nemohla pohnut. ALe dava sa dneska uz taka pumpicka, ktora prave zavadza do rany latku proti bolesti, takze sa mozes v podstate hned hybat, a hlavne ta nic tak strasne neboli hned po operaci. Ja som si to tiez objednala:) ja som bola v Bratislave

kralovna_12

Dobrý deň, mňa by zaujímala aká je náročnosť hojenia jaziev po operácii? Ako si pomôcť pri hojení? Som dosť citlivý človek na bolesť, a aj keď o tom uvažujem, tak sa práve bojím dlhého a náročného hojenie rany po operácii. Ďakujem.