Osudova laska? Existuje nieco take?

Príspevok v téme: Osudova laska? Existuje nieco take?
sasha0

Dobry vecer vam prajem

Zaujima ma, ci verite v nieco take ako osudovu lasku - ze vas osud spoji, to je jedno za akych okolnosti,ale ze od kedy sa poznate,citite ze ste si sudeny. Uvediem to na mojom priklade,budem rada,ak si to precitate a zareagujete. Mala vztah kt.bol nefunkcny dlhodobo, ten chlap to mal rovnake, priblizne v rovnakom case sme sa rozisli s vtedajsimi partnermi. O par mesiacov nato, sme sa stretli - zoznamili nas kamarati, boli sme viaceri vonky si posediet. Ten chlap mna,priatelku s frajerom zavolal k nemu ze navari nam a tak. Uz vtedy to iskrilo, zacali sme sa stale castejsie stretavat. Neustale sa mame ocom rozpravat,srandujeme ale zaroven ked nas nieco trapi telefonujeme si a navzajom si radime,povzbudzujeme jeden druheho :-) ten muz je riadny gentleman.stale ma prekvapuje s nejakou milou pozornostou, chodime po vyletoch, u neho varime, pozerame filmy atd atd. Je vlastne,velmi citlivy a romantik. Jasne ze po dlhom case doslo aj k intimnostiam. Kolkokrat sa len tak divame si do oci,ani nic povedat nemusime a proste ja citim ze je ten pravy, on mi to tiez gestami a celkovo dava na javo,ze je zamilovany. Kolko krat mi uz povedal,ze ako ma zboznuje a ma ma rad. No tak asi tolko k tomu. Co myslite? Moze to byt ta moja osudova laska? :-)

pistek

Nerozmyslaj nad nicim..len si uzivaj a vychutnavaj tieto konkretne realne chvile a okamziky... Nedajte si to vziat a pokazit nikym a nicim. A dbaj starajte sa o to..ako o najvzacnejsi dar..aby sa to prehlbovalo rozvijalo, nech uz sa to posunie kamkolvek. Nesnaz sa to radsej ani pomenovat..nekazte si to zbytocnymi blbostami a malichernostami..radsej si to uzivajte a prezivajte naplno. Bud stastna ze vam tento dar bol dany a je to obojstranne. Nie vzdy to tak zial..byva. Uprimne vam to prajem. Mne to pri niekom "osudovom" nebolo zial dane. Nevyslo to.. Preto si vaz co mate a..ze je to obojstranne..

Waterman

Myslím si, že môžeš byť šťastná a vychutnávať si každý okamih, ktorý spolu strávite. Veľa ľudí túži po takom vzťahu. Blahoželám a nech to tak vydrží veľmi dlho.