Ako bojovať s horúčavou

Táto diskusia patrí k článku: Ako bojovať s horúčavou
Ako bojovať s horúčavou

Po daždivom a sychravom období tu odrazu máme tropické horúčavy. Ďalší extrém počasia, ktorý je navyše nebezpečný pre naše zdravie. Ako horúčavy zvládať? Ako sa pred nimi chrániť? To všetko a ešte oveľa viac vám prinášame v našej mimoriadnej téme týždňa ZDRAVIE.sk

Andi1212

Prenosnú klimatizáciu sme chceli kúpiť až na budúci rok že ešte tie horúčavy nejak vydržíme ale potom sme našli 20% zľavový kupón www.megazlavy.online a bolo rozhodnuté

Dominika5678

Ďakujem za tipy, myslím, že už sa čoskoro začnú hodiť :-) Už premýšľame o tom, že by sme si na záhradu kúpili nejaký menší bazén. Pozerala som napríklad na OBI leták - www.tipli.sk - a všimla si niekoľko pekných modelov za dobrú cenu, tak myslím, že si pre neho o íkendu vyrazíme, nech sa nám stihne trošku ohriať voda.

Milan Tulenko

Pekný a prínosný článok. Chcem iba doplniť že ak používate v byte klimatizáciu,mala by byť nastavená tak,aby teplota v byte bola maximálne o 5 stupňov nižšia ako je vonkajšia teplota. Takto ľudsky organizmu lepšie znáša tepelne prechody a chráni sa pred tepelným šokom. Všeobecne je známe že klimatizácia je škodlivá na ľudsky organizmus,ale iba vtedy keď je zle nainštalovaná a nastavená.
Ak chcete používať klimatizáciu určite odporúčam ale zvoľte výkon podľa veľkosti miestnosti. Na trhu sú všelijaké klimatizácie,mobilné a nástenné z rôznymi parametrami. Preto som ich pekne poukladal do tabuľky na konci článku: www.milantulenko.eu v ktorom sa dočítate ako vybrať,nainštalovať a nastaviť mobilnú klimatizáciu.