chcem sa s nim vyspať

Príspevok v téme: chcem sa s nim vyspať
nikinka123

Ahojte tak začala by som tým, že mám 15rokov a s priateľom som už pol roka a chcela by som sa s ním vyspať pretože cítim, že on je ten pravý a on je o rok starší. Milujeme sa naozaj a nemyslím si, že to je tá detská láska alebo nejaké pobláznenie. Tak chcela by som počuť váš názor na to a viem, že je ešte veľmi skoro a mám ešte veľa času ale ja to tak cítim.

Slobodna

Aj ked im to rozhodnutie niekto odobri, stale ho vykonaju oni a nasledky budu znasat oni, nie ti, ktori im k nemu tak povediac dopomohli. Jedine, ze sa spoliehaju na to, ze rodicia budu znasat nasledky ich konania, co je samozrejme ich chyba, lebo za nich vsetko zehlili.

Filip TT

Hej Michal, minimalna podmienka na sex by mala byt, ze partneri dokazu ustat pripadne nasledky t.j. tehotenstvo.

Prezyvka055

Podla mna pockaj este tak 2 roky. Ono ked uz raz zacnes tak s tym neprestanes a myslim ze 15 rokov je este dost skoro.

michal555

@Slobodna potrebuju to mat odobrene pretoze ich nevychovali tak aby dokazali uniest nasledky za svoje rozhodnutia.

adr1a

Cau brasko. Mna sa bat nemusis.. To len tak blbo zrejme vyzera posobi navonok. Ako sa to? Pes ktory steka nehryzie? :D aj ked hryzt je fakt prijemne

adr1a

Inak mam synovca v tvojom veku. Cochvila bude mat 16r. Sorry. Ale to je este take decko. Hanbi sa, cervena, gula ocami ked je intimnejsia osobnejsia tema. Dievca by este ani za ruku nechytil. O bozkavani ani netocim. Za mna sa neraz hanbi ked vystrajam blbnem haluzim. A pritom rozumovo je vyspely a napreduje (IQ olympiady sutaze ai, vie uz aka VS odbor, co chce v zivote robit vykonavat a ide si tvrdo za tym). Ale emocionalne a citovo je to este dieta

Slobodna

Mna by skutocne zaujimalo, preco ludia rozneho veku, ked nieco citia, tak to neurobia a ak maju pochybnosti, tak si nedaju cas na to, ako sa veci vyvinu, ale maju potrebu kazde svoje rozhodnutie mat odobrene, ci vyvratene, inymi. Cely zivot vas nikto nebude viest za ruku a hovorit vam, co mate urobit. Je lahke radit ano alebo nie, ak sa to rozhodnutie netyka nas samotnych. Nejaka samostatnost za svoje rozhodnutia a zodpovednost za ich nasledky, ale to vas mali naucit rodicia, vediet riesit problemy v zivote, byt samostatnou bytostou a vediet robit rozhodnutia.