Zranenie kolena

Príspevok v téme: Zranenie kolena
Ivan91

Ahojte,

pred mesiacom som sa na futbale zrazil jabĺčkom s protihráčom, slabá bolesť, hral som ďalej no bolesť sa zhoršovala, pri jednej zo striel som zle trafil loptu a to som dohral úplne, silná bolesť 1-2 dni, krívanie, žiadny opuch a postupne to prešlo. Dal som si 2 týždne voľno a hral som znova, pri behaní som nič necítil, ale už pri 1 strele som vedel, že to nieje dobré, potom pri jednej znova silná bolesť a zas som nedohral, teraz to bolelo dlhšie, týždeň som kríval, už chodím normálne ale občas tam pri zlom stúpení bolesť zacítim. Tak isto pár krát za deň mi tam počas chôdze praskne ale bez bolesti. Okrem toho pri stoji, keď sa snažím maximálne vystrieť obe nohy tak tam vidieť rozdiel, ale zas bez bolesti, len mi čosi blokuje tú nohu aby som ju dokázal prepnúť tak ako druhú.

Teraz k pointe, som v zahraničí a mal by som tu byť do Vianoc, viete mi poradiť čo by to mohlo byť? Meniskus/Väzy? A čo najlepšie s tým urobiť? K doktorovi by som šiel najradšej až doma.

Ďakujem za rady.

shayleen

0odla mňa v zahranici sú lepší ako doma nie? Ja by radila ortopédom tam kde pokiaľ si poistení tak by si nemal mať problém. Do Vianoc by som nečakal