Chcem ho späť.

Príspevok v téme: Chcem ho späť.
Emka123454321

Ahojte,...pred polrokom som spoznala úžasného chalana,chodili sme spolu 2mesiace a potom odisiel za prácou do zahraničia,aby si zarobil viac.Keď sa odťial vrátil včera,tak mi napisal sms nech mu dokážem,že ho ľúbim a že ho naozaj chcem.No neviem ako mu to dokázať.Nechcem ho stratiť kvôli nejakému dôkazu.

sewie

takato ista tema tu bola asi pred dvomi rokmi ci rokom..presne taky isty sialeny znicujuci "vztah"...

tu zial neporadim lebo taketo vztahy nechapem...vztahy kde sa ludia fackuju, podvadzaju ale sa vraj miluju...bud mate 16-20 (podla toho nooom a znacneho dramatizovania), vtedy by som to pochopila a povedala by som ti daj si studenu sprchu a vykasli sa na to...oboma siju hormony...a ak nie tak...necham rady radsej do ruk inych...

Emka123454321

Noom ako z jeho strany chapem,že chce dôkaz.Nebola som k nemu dobrá-aj facku som mu dala,keď ma naštval,alebo keď bol preč podjebala som ho a tk noom,...ale chcem ho naspäť,lebo som zistila že ho milujem ale chce dôkaz...existuje nejaký dôkaz cim bysom mu dokazala ze ho milujem a chcem ho ?

sewie

to si robis prdel?:D on odide a ty mas jemu dokazovat ze ho fakt chces?:D asi to bude ako pisala slobodna...alebo je dobre vychcany...kde je tvoja sebaucta prosim ta?:D

Fleur-de-lis

A to myslíš vážne?

Buď nevieme celé pozadie príbehu, alebo nie je ani zďaleka taký úžasný ako si myslíš :) No ale to sa časom snáď naučíš rozoznávať :)

Slobodna

Mas sa s nim vyspat. Laska ziadne dokazy nepotrebuje. Predpokladam, ze ho naozaj velmi chces a aj mu to velmi davas najavo. On ta skutocne nechce, inak by od teba nevyzadoval taketo dokazy.