Cvičenie - potenie sa

Príspevok v téme: Cvičenie - potenie sa
bobik2121

Zdravím všetkých, ktorí toto čítajú.

Chcel by som sa spýtať, otázka je mierená na ľudí ktorí cvičia. Videl som vo fitku plno ľudí, v domácich posilkách a hocikde, všetci spotení že až až, proste tričko premočené akoby ich kýblom obliali... očividne tvrdo cvičia... Môj problém je ten že nech cvičím ako tvrdo chcem, ako dlho chcem som spotený ale nikdy až tak... Viem je to malichernosť nezáleží na tom ale... sere ma to že proste idem úplne až na dno síl niekedy, snažím sa niečo dosiahnuť ale nikdy sa tak nespotím. Dokonca aj môj otec keď cvičí sa potí jak prasa.. a ja som spotený ale nie až že by zo mňa lialo... Je to vec organizmu alebo zlého cvičenia alebo ako??? vie mi niekto poradiť??? Ďakujem :)

Daniel 1998

Skús zrýchliť metabolizmus - viacej behať + !! pi omnoho viacej čistej vody !! - ja pijem aj 4l dennne a keď sa spotím nemám kúsok trička suchý ;)

Cariboo

simi,jasne ono sa to moze menit spolu s vekom ako sa vyvíja organizmus, pracuju hormony.

domnievam sa ze to ovplvnuje aj strava.

bobik, ber to z tej lepsej stranky, aspon si pre zeny vo fitku pritazlivejsi po cviceni ako ti co vyzeraju ze "prave vysli zo sprchy" :D

Simi15

Ahoj. Mam 14 rokov a moja mama ma tiež toto iste :) chodievam s ňou behavať, 45 minut v kuse behame, zo mňa vždy leje ako z krhly a ona vôbec nie je spotena a ešte hovori že jej je zima :D Neviem prečo sa tak nepoti ale povedala mi že keď bola ešte taka puberťačka tak vtedy že sa strašne potila :)

bobik2121

Ahoj Cariboo

Ver mi cvičit do morku kostí a nespotit sa a videt tam niekoho mokrého od potu sice nieje možno najviac sexi ale vidno na ňom jak maká, a ked sa ideš ty zodrať a si max lesklý že z teba netečie je dost napi... :D radšej by som sa potil ako nie :D

Cariboo

prepac, neviem ti odpovedat, ale tiez ma to zaujima. akurat stretavam opacny extrem, ludi co cvicia a vobec vobeec sa nepotia, nanajvys sa im lesne tvar. celkom im zavidim,lebo byt cely upoteny, mokry ani nevyzera dobre. ja nechapem ci sa setria alebo maju pradlo nasiakavajuce pot, ze to nevidno.