Zápal vnútorného ucha / nervu?

Príspevok v téme: Zápal vnútorného ucha / nervu?
Jefitto

Ahojte, je to piaty, alebo šiesty deň, čo mávam neustále závraty. Nie sú však trvalé, trvajú od niekoľkých minút až po 4-5 hodín, medzi nimi je to ok. Väčšinou je to ok ráno, hneď po prebúdení, alebo keď sa prechádzam vonku. Doma je to muka, najmä ak som za PC.

Nejde o klasické závraty, ako pri nízkom tlaku (tzn. že zahmlievanie a čierne videnie to nie je). Je to skôr taký ako stav pri úpale, že sa proste cítite, akoby vás na túto planétu poslali z inej dimenzie. Temer nič sa mi nekrúti. Viem to ešte pripodobniť k stavu, keď ste už veľmi unavení (napr. si čítate knižku v posteli a potom idete spať) a už sa vám úplne zlieva text a zaspávate, tak také nejaké závraty to sú.

Poruchu sluchu neregistrujem žiadnu, ale je pravda, že dlhodobo som "pohluchší". Keď skúšam stáť na jednej hone, berie ma to na pravej nohe do ľavej strany. Státie na ľavej nohe je v pohode.

Tlak počas záchvatu mám väčšinou normálny, príp. mierne zvýšený (110/78-138/88), teplota 36,6°C. Iné bolesti neregistrujem, aj keď psolednú dobu ma začína veľmi symbolicky pobolievať v zadnej časti hlavy, asi 5-6cm nad tým ako sa napája krk.

Tesne pred týmito stavmi som mal zápal v zápästí, nemohol som poriadne vystrieť, opreť sa oňho. V ten deň ma prestalo bolieť a poobede sa mi začalo tak krútiť v hlave. Mohol sa ten zápal nejakým spôsobom presunúť do ucha? Lebo z toho mi vychádza tak, že to bude asi tým uchom, resp. zápalom nervu. Bol som na pohotovosti, u doktora, výsledky krvi budú zajtra.