Deju sa mi čudne veci

Príspevok v téme: Deju sa mi čudne veci
Simi15

Ahojte. V poslednom čase sa mi doma deju čudne veci. Začalo sa to v piatok keď som išla spať ku kamaratke. Obidve verime na duchov a v posmrtny život a sme sa o tom rozpravali a povedala že minuly tyždeň vyvolavala so spolužiačkou vonku duchov a hneď na to počuli rozhlas že zomrel 22 ročny chalan. Už davnejšie som jej hovorila aby to nerobila, že s tym sa nema zahravať ale ona si neda povedať. Povedala aj že v lete keď spala v noci tak každu noc počula v jej izbe kroky, akokeby stale niekto chodil do jej izby, potom von a zas do izby a keď sa pozrela nikoho nevidela. Ževraj to trvalo aj 10 minut každu noc a strašne sa bala. Vždy chytila zachvaty plaču. No a keď som bola tento piatok u nej, tak keď sme išli už v noci spať, tak keď som otvorila oči tak som pred sebou videla natiahnutu ruku a keď som sa kamaratky opytala že to ty? tak ta ruka zmizla a moja kamaratka sa strašne zlakla a povedala že to nebola jej ruka, že ju mala položenu na posteli. Celu noc som potom nevedela spať. A dnes rano o 5:00 keď som spala tak som počula vo svojej izbe poriadny buchot. A keď som sa pozrela na zem tak tam bola moja kniha (biblia) a ja nechapem ako z ničoho nič mohla spadnuť z mojej knižnice a ocitnuť sa pri mojej posteli. Tak ďaleko by predsa sama nemohla spadnuť. Myslite si že keď ta moja kamaratka vyvolava hocikedy duchov so spolužiačkami že ich môže mať doma a keď som bola u nej že sa na mňa nejak nalepili a teraz ich mam aj ja doma alebo čo?? Vôbec tomu nechapem. Čo si o tom myslite vy?

Simi15

No asi nevie. Ona stale skuša až do kym sa nestane niečo horšie. Ja som jej už velakrat povedala že nech to nerobi, lebo potom to bude lutovať ale ona to ajtak robi. Ale musi to pochopiť sama. Ja ju donutiť nemôžem. Ale najviac ma hneva to že sa aj mne take čudne veci robia a ja som pritom nikdy v živote duchov nevyvolavala.

Filip TT

Tvoja kamaratka nevie s kym sa taha za prsty. Nech s tym prestane, lebo toto sa dobre nekoncieva - v mojom okoli sa jeden taky pripad stal tot pred rokom.

Simi15

Čakala som nejaku normalnu odpoved ale očividne na to neveriš. Nevadi ale každy uveri až keď sa mu to stane. Ja si srandu nerobim. To je môj nazor. A preto by som bola rada keby sem pisali len ludia ktorym sa niečo podobne stalo alebo na to veria.

Mesačný princ

Ak by to aj bola pravda tak máš šťastie. Tvoj duch je určite vzdelaný a rád číta a možno má aj zmysel pre humor. Veď čo, skús si s ním zahrať karty a aspoň nebudeš sama :D

A ak to pravda nie je, tak máte obe poriadnu psychózu, čo tiež nie je na zahodenie. Aspoň nemusíte brať drogy :D