Polycysticke vajecniky - kto mi tu vie poradit?

lombardo1981

Inofolic obsahuje inositol. Čo je jedna z najlepších látok na PCOS.

examine.com

Osobne nemám PCOS, ale mám pozitívne referencie od všetkých žien, ktorým som ho zatiaľ odporučila.

Rieši niekoľko problémov spojených s PCOS (inzulínová rezistencia, zvýšený testosterón, zvýšené triglyceridy, zvyšuje HDL, zvyšuje ovuláciu, znižuje tlak, znižuje hmotnosť).

DontWorry

Ahoj :)

mam tiez PCO, ktore mi zistili pred rokom a pol a som tiez mlada. Bola to pre mna rovnako sokujuca sprava, ale chcem ti povedat, ze sa hlavne ukludni a nepanikar. PCO neznamena automaticky, ze deti mat nemôzes, len je to trochu obtiaznejsie. Ide o tom, ze zeny vtedy nemaju ovulaciu, tam treba zistit preco, je to hormonalna nerovnovaha a preto je potrebne, aby zena v case ked chce otehotniet uzivala lieky a dopomahala si rôznymi vyzivovymi doplnkami. Ja beriem Duphaston, ten mi zatial len cyklus upravuje, neriesim ci ovulaciu mam alebo nie, kedze este nie sme s priatelom vo faze, ze babätko chceme. Kazdy gynekolog ti povie, ze pokial sa nesnazis otehotniet, tak nijak viac to riesit nebudu. Co som citala, tak zenam pomahal napriklad alchemilkovy caj, ten pijem. Jem kopec zeleniny, ovocia.

Deticky mat budes, ale musis sa k tomu postavit pozitivne. PCO zenam sa odporuca neodkladat otehotnenie, presne z dôvodu, ze je to viac zdlhavy proces. Skus co to postudovat na internete, co ti este môze pomôct, ale neriad sa velmi ostatnymi zenami, pretoze internet vie aj velmi narusit tvoju vieru, ze sa to podari. Ale tiez som ho citala, ale radsej take pozitivne spravy o tom, ze zeny deti maju :)

Inofolic by som nechala tiez teraz bokom. Ten ti ma dopomôct k ovulacii, skus ho az ked sa rozhodnes pre tehotenstvo...tak hlavu hore, aj my take zeny to zvladneme :)

Katara435

Doktorka mi kazala uzivat Inofolic alebo Nosifol. A kupila som si ricinovy olej. Mate skusenosti s obkladmi z tohto oleja?

Katara435

To vravela, ale bola by som rada keby sa niekto s touto skusenostou so mnou podelil o rady, pretoze sa toho bojim.

RNG

Rozne neziaduce tkaniva v tele , vcitane cyst sa daju odstranit silnymi enzymami, entericky pokrytymi a branim jodu a selenu.

Kedze pri polycystickych vajecnikoch sa jedna o hormonalne spobene cysty, treba brat aj DIM(2 x 100 mg) na znizenie estrogenickej hladiny, ktora priospieva k vzniku tychto cyst.