Zápal

Príspevok v téme: Zápal
wild_frontier

Ahojte,

uz nejaky cas bojujem s problemom - mam (zrejme chronicky) zapalene hrdlo.

Priznaky su:

- scervenanie hrdla a hlavne zadnej steny

- akysi biely povlak

- strasne sucho v hrdle

- niekedy slabe palenie

- niekedy citim prekazku v hrdle

- pachut v ustach

- povlak na jazyku

- A hlavne co ma hneva - zmeny hlasu, co mi dost strpcuje zivot

Vseobecna lekarka mi povedala len tolko ze nevie co to je a ze to este nevidela a odporucila ma na ORL Tak pojdem, no caka sa tam skoro dva mesiace tak zatial by som chcel zistit co zmenit aby sa to aspon mierne zlepsilo.

Prikladam aj obrazky hrdla, ak niekomu taketo veci vadia, tak nech ich neotvara :-)

mikile

Ahoj mna by tak isto zaujimalo ci si si s tym poradil...a co ti zistili lekari mna trapi presne to iste asi rok vysledky orl. atd vsetky mozne vysetrenia su negativne ale zlepsenie zdravotneho stavu vobec nech skusam cokolvek nic nepomaha skor naopak.Tak by si mohol dat info ako si na tom ty.

Kurkaaa12

Ahojte :) chcela by som sa opýtať.. hlavne teba wild_frontier či sa ti už podarilo vyliečiť.. mám presne tie isté príznaky ako ty(medzi nimi aj povlak na jazyku, o ktorom mi žiadny lekár nič konkrétne nepovedal)už dlho sa proti tomu snažím bojovať,ale nič nezabralo, a tak už iba hľadám na internete aké možné prípravky by mi mohli ešte pomôcť..

Zara7

mojej mame tiez pomohli enzymy a tiez wobenzym. vyberali jej aj mandle ale stale mala problemy s tym. lekar jej ho poradil..

RNG

Enzymy vsetky cistie telo a tym zlepsuju jeho obranyschopnost.Nachadzaju sa v surovych ovociach a surovej zelenine. Ale dnes sa predavaju na trhu tak silne enzymi, ze tolko nikak nemozes dostat z jedla alebo si to telo nevie vytvorit v takom mnozstve. Co sa tyka ceny najsilnejsi na ucinnost je pancreatin, najma entericky pokryty. Rastlinne enzymi by som pouzival na specificke cistenie niektorych materialov v tle, ako napr travenie mliecnycy produktov alebo bezpecne riedenie krvi
Na rozne nakazy su rozne potravinove doplnky, niektore su dobree na bakterie roznycy druhov, ako roztok citricidalu, niektore su na odhlienovanie, plesne a candidu, ako je carvacrol z oreganoveho oleja, ine sa na virusy ako napr chaoparal. Su aj take, co maju siroky zaber, ako napr coplostrum ,monolaurin, berberine, ktore adresuju rozne mikroby, od virusov cez plesne a bakterie.Mnohe nakazy treba najskor odmaskovat, inac sa nedaju znicit. Na to je NAC a serrpapeptaza.

bodocka022

ja som brala profizym, aj pri problemoch ale aj len na posilnenie imunity. Tak musis to brat tak, ze to nezmizne len mavnutim carovneho prutika, ze to chce nejaky cas kym zapal ustane :)

Alexxxa

Pri akomkolvek silnom zapale by som si osobne nasadila AC11, specialny vytazok z amazonskej byliny Vilcacora. Ma neskutocne protizapalove a proimunitne ucinky a pomaha aj pri najtachsich zapalovych chronickych chorobach.