Hľadám chápavú a nápomocnú kamarátku

Príspevok v téme: Hľadám chápavú a nápomocnú kamarátku
c528

Ahoj,

Už dlhý čas riešim nejaké osobné problémy a nie je to po prvý krát. Vždy som si nejako poradil, ale teraz už to vážne nejde. Hľadám kamarátku vo veku okolo 18 rokov a obrátil som sa na toto fórum pretože neviem kde by som mal nájsť niekoho kto ma vôbec nepozná a s kým sa môžem porozprávať bez toho aby ma súdil za to aký som s ním mal/nemal vzťah. Najlepší by bol skype prípadne osobný rozhovor. Nežiadam žiadne osobné informácie ak nebude dotyčná osoba súhlasiť. Som z okolia BA mám 17 rokov. Ak som napísal do zlej témy tak aspoň skúste odporučiť kam mám ísť. Len mi neradte, že najlepšie je spoznať niekoho osobne už na prvý krát ja sa na to momentálne necítim.

Ďakujem.

c528

Asi záleží čo komu pomohlo. Ja ani neverím, že niekoho takto môžem spoznať na internete, no ale idem sa presvedčiť či sa mýlim.

Katuska41

Boze drevo citaj! Chlapec nehlada zoznamku!! Ved napokon, opisal to celkom presne co potrebuje...

A tu si myslim na spravnej adrese, tu najdes skor niekoho normalneho na rozhovor ako na pokeci alebo zoznamke.. Vsetko dobre!

c528

To je v poriadku. Poznáte nejakú spolahlivú stránku? Ja na tieto veci vôbec nie som a som v tomto stave celkom nový. Presnejšie nedôvorujem tomu, ale tak za pokus nič nedám aspoň si s niekym budem písať a odreagujem sa.

drevo

Drahý chlapče prepáč to oslovenie som už staršia žena len Ti chcem poradiť zarad sa do zoznámky stačí najprv komunikovať písaním aby si zistil aký je to človek na druhom konci a postupne sa zoznamovať a neskôr aj skaypovať aby si sa nesklamal veľa šťastia do hľadania.