Masturbácia - môj život - problémy

Príspevok v téme: Masturbácia - môj život - problémy
Ivan277

Som 21 ročný, panic čo nikdy nemal holku.

Môj život bol stereotyp. Cez deň som na niečom robil a večer pri počítači som sa pozrel na film alebo niečo zahral a pred spaním som pozrel na facebook, vybehla tam na mňa nejaká fajná žena a ja som sa rozhodol pred spaním vypustiť paru. Otvoril som si moju zbierku pornografie, za 5 rokov sa toho v pc nazbieralo hodne. A vybral som si niečo z mojej obľubenej kolekcie a išiel som na vec.

Pred 6 dňami som sa rozhodol s tým skončiť, prešiel som celý pc a za 2 hodiny som pomazal celú moju zbierku, odstranil záložky a odstránil zálohy záložiek. Odstranil proste všetko. Išiel som na spoveď do kostola a bol som celý šťastný že som sa toho zbavil.

To vydržalo len do včera. Našiel som zálohu záložiek na ktorú som zabudol a nakopíroval som si ju aby sa nestratila a to bol prvý krok späť. Už včera som bol natlakovan a nadržaný jak pes.

Dnes som pomocou Recuva prehľadával disky a podarilo sa mi zachrániť asi 40% mojej zbierky a to som už 2 krok späť. Proste mi bolo ľúto tých jedinečných kúskov, čo som tam mal. A je mi líto toho čo sa nepodárilo zachrániť .

Proste sa to nedá vydržať. Viem že je to hriech ale keď sa po 7 + dňoch prestávky v masturbácii len mrknem na nejakú holku tak ma ide poraziť. Nemôžem ani do mesta isť pretože ich je tam plno ani na pc ani nič, A aj tak je to na nič lebo keď som sa 5 dni dištancoval pohľadu tak sa mi to celú noc snívalo, už proste neviem nejaké scénky tom boli a ráno som bol nadržaný jak pes.

Proste sa nedá žiť na dvoch stoličkách. Čo vy na to, nejaké rady a skúsenosti?

Jak ste na tom vy? Vopred ďakujem :)

ženské

Vieš čo, ja mám veľmi podobnú skúsenosť, ja som tiež ešte nič nikdy nemal, žiadnu ženu a to mám 23 rokov. A viem, aké to je, proste to na človeka tlačí, a aj keď chceš niečo iné robiť, nejakú záľubu, tak sa to vtiera stále do myšlienok a najradšej by si to s nejakou konečne zažil. Ja mávam tiež erotické sny, sem tam niečo pozriem v pc, ale to skorej výnimočne, mne sa ešte celkom dobre darí vyhýbať sa pornu a podobným veciam, aj veciam ako je masturbácia, ale je to nanič, keď si mladý človek a potrebuješ to a aj tvoje telo a nemáš to s kým skúsiť ani zažiť. A na nete nič nenájdeš, zoznamky prázdne, pokec je blbosť, a platené sexzoznamky sú len klamstvo podľa niektorých ľudí, čo chcú vytĺcť peniaze. Najlepšie je pracovať na sebe a zdokonaľovať sa a tým aj niečo pritiahneš, ale mne sa to tiež vždy nedarí, niekedy mám také chvíľky, že nič nevládzem robiť a myslím len na to, ako by som s nejakou niekde bol a nemusel riešiť život okolo.