Sebecký priateľ?

Príspevok v téme: Sebecký priateľ?
Zuzka1010

Ahojte. Chcela by som vedieť názor nezainteresovaných ľudí, či správanie môjho priateľa je sebecké. Zatiaľ sme spolu nespali, ale ako väčšina párov masturbujeme. U mňa je problém, že ja pri tom nič necítim a môj priateľ pri tom ako ma bozkáva a palcuje, tak sa urobí s vyvrcholením (trvá to do 2 minút). Ak je už on hotový, tak mi prestáva robiť dobre. Dávnejšie som mu povedala, že ja pri tom nič necítim, tak mi povedal, že si asi len na to musím zvyknúť. Po tom ako sa on urobí (prostredníctvom toho, že ma palcuje), tak sa ma neopýta či aj ja som. Trápi ma to, lebo si pripadám akoby moje telo používal na uspokojenie svojej potreby a ja z toho nemám nič (keďže to trvá 2 minúty). Čo by ste mi poradili? Je to od neho sebectvo?

Zuzka1010

smilova

S kamarátkami som to riešila..a ony mi povedala, že to je presne ten typs ebeckého muža, čo len hľadá valstné uspokojenie. A keď som sa nad tým zamyslela, tak by to aj mohlo sedieť...

Moireal

Skutočný počet partneriek pozná iba on, už to je v podstate jedno koľko ich mal, len som očakávala vzhľadom na jeho vek a ten počet niečo úplne odlišné.

smilova

Na základe jednej veci ho označiť za sebca?

Prekáža ti, že nemal zatiaľ snahu uspokojiť ťa až do konca. Ako myslíš, že by sa to dalo riešiť? Povedať mu, že ťa neprivedie k vyvrcholeniu je jedna vec. Ale riešení je viac...či? A tým, že ho označkuješ za sebeckého, niečo vyriešiš? Toto označkovanie by sa v tebe mohlo prehlbovať aj v iných situáciách a už by si sa mohla dostať úplne inam...

Moireal

Asi ti v tom pocte frajeriek klamal, lebo takto by sa nechoval chlap, ktory ma uz co-to za sebou. Ma 29 a nechcel pred tebou vyzerat trapne. Chlapi si myslia, ze su luzri, ked maju malo skusenosti. Mne praveze imponuje opak a mam skusenost, ze taky neskuseny sa bude aj viac snazit. To ale nevieme ako je to u tvojho priatela, musis sa ho priamo spytat. Este je tu moznost, ze si prenho extremna pritazliva a mozno ho rajcuje, ze ta este nemoze tak celkom mat.

Ale, cokolvek, co cloveka v partnerstve trapi, mal by sa o tom s druhym porozpravat, aj v sexe je to dolezite. Ved ak ta lubi, tak to pochopi. Posnazit sa v sexualnej oblasti je predsa jednoduchsie ako prerobit chlapa na zodpovedneho a pod. Takze sa s nim v pokoji porozpravaj, obzvlast ak je inak chapavy a zalezi mu na tebe. :)

Zuzka1010

Mesačný princ:

Priateľ má 29 rokov a ja som jeho najdlhší vzťah čo doposiaľ mal. JAaale tiež nedokážem pochopiť ako sa on dokáže spraviť do 2 minúť z toho že mi robí dobre bez toho, aby sa on sám seba ešte dotýkal a bez toho aby som mu ju pomáhala. Taktiež, keď mu robím rukou, tak do pol minúty je hotový. Nechápem tomu ako môže byť tak nadržaný.

Mesačný princ

Ty máš 21...veľmi b ma zaujímalo koľko má tvoj partner. Je iné mať sexuálne partnerky a iné mať s niekym vzťah!!!

Ale niekto žije tak a druhý onak. Niekto do 20 vystrieda celú školu a iný má len jedného partnera celý život... Kto vie ako to je...?

Vzťah a milovanie je o niečom inom ako urobiť sa ,,nadrbaný,, niekde v bare a za dve minúty...

Nechcem tu moralizovať a ani robiť závery, predsa vás nepoznám ale tak buď to budeš akceptovať a sústredíš sa na vlastnosti, ktoré sú ti prednejšie, alebo to bude takéto stále podľa mňa. Toho človeka podľa mňa nezmeníš.

Moireal

Musim sa aj zastat chlapov ze to nieje s nami jednoduche, mame vsetko komplikovanejsie a to ze mal pred tebou 9 partneriek este neznamena, ze automaticky bude vediet ako na teba. A mozno to ze mal tolko partneriek z neho urobilo lenivca. To, ze nevie ako na teba nieje take zle, snaha sa ceni ale ked nieje snaha, treba mu to priamo povedat a nie naznacit. Ale skratka su chlapi, co su proste najvacsi sebci, vid moj ex. Taki sa nezmenia a lutujem tie co s nimi skoncia a maju deti.

Zuzka1010

Moireal

No tak ma asi chápeš. On zatiaľ odo mňa nežiadal oral a vlastne nič. On ma len pokúša (aj 2-hodinovým bozkávaním) a čaká kým podľahnem. Ohľadom iných veciach je na neho spoľahnutie. Ak sa to zopakuje, že keď seba urobí a hneď mňa skončí a bude to krátko..tak mu poviem, že nech sa ešte so mnou potrápi. Ak nebude chcieť, tak uvidím aký je to sebec.

Moireal

Na ine veci je ok, ked je clovek sebecky ale v sexe by naozaj nemal. Tiez som mala sebca v posteli. Ten by chcel oral od rana do vecera, ale naopak uz nie. Ved ked ide cloveku iba o sameho seba, tak sa uspokoji sam nad nejakym videom a hotovo.

Ine je, ak sa nanho da spolahnut v inych veciach, to mu potom treba len priamo povedat, ze to chce mysliet aj na toho druheho, lebo sex nieje o jednom ale o dvoch. Ale zas ked je chlap hotovy, treba mu dat pauzu. :)

Zuzka1010

adr1a

Ja mám 21 a ešte sa necítim na to, aby som s ním spala. Neviem, mám taký blok v sebe. Robím si to aj sama, to sa mi vždy podarí a aj tak mi nič iné neostáva. A s priateľom máme možnosť spať vedľa seba rak raz za mesiac. A to môže byť jeho dlhodobou sexuálnou abstinenciou. Len ja som predpokladala, že keď už mal 9 sexuálnych partneriek (tak mi tvrdil), že to bude vedieť čo a ako má urobiť bez toho, aby som mu niečo musela hovoriť.

adr1a

Mila Zuzana. To co tu napisal dominor 20:33h si nevsimaj. To je priklad dakeho zakomplexovaneho trula made in SLOVAKia. Neviem, kolko mas rokov. No existuje jeden druh muzov, ktori dokazu priviest kazdu zenu priam k sprske orgazmov. Mat s nimi sex je iny level, ina skusenost, zazitok, iny rozmer na aky je vacsina ludi zvyknuta. Ale to je uzka komunita, specificka.. Nie je to pre kazdeho. Ale je to proste ferrari medzi muzmi. To len aby si vedela ze je aj ina sorta muzov.

Pozri Zuzana. Nespoliehaj sa vo vsetkom na muza. Muz houby citi a vie, kde mas svoje erotogenne citlive miesta (az na tych o ktorych som v uvode pisala)) ). Nememu ani vlastna matka nerozumie. Ak s nim nespolupracujes (neukazes mu co ti robi dobre, nenasmerujes jeho prsty ruky ai kam treba, nedas najavo vzdychmi pohybmi slovami ai najavo ze ti robi nieco konkretne dobre, tak ako to ma on vediet?). No zas ak sa do 2 minut urobi, s nim velky koncert nenarobis. Bud je tak vzruseny, ma toho malo za sebou, je to sexualnou abstinenciou ai ked sa tak rychlo urobi. Pozri. Preco sa nerobievas sama? Ak ty nepoznas dokonale svoje telo, kazdy milimeter svojho tela, co nan a ako reaguje, co ho drazdi uspokojuje, co tvoje telo privadza k sialenstvu k extaze krcom a orgazmom, tak ako to ma vediet niekto iny ak nie ty? A ked uz toto ty budes vediet, mat za sebou, potom budes vediet spravne nasmerovat kazdeho. Nielen seba. A hej, tvoj priatel je sebecky. Miesto toho, aby ste sa vzajomne urobili tak radsej vymysla blbosti vyhovorky. Vsak co ti ma povedat? Ze sa rychlo urobi a teba nevie uspokojit?. A este nieco. Vsak on uz je stary cap. Preco nemate "normalny" pohlavny styk? Ty nechces? Alebo?