Vaginálny herpes

Príspevok v téme: Vaginálny herpes
Tete1236

Ahojte. Mám taký problém.. Už cca 5 dní mám vaginálny herpes. Včera som bola u gynekológa.. Áno, viem, že som mala ísť už skôr, ale nesvrbelo ma to ani nič podobné, takže som si to ani nevšimla. Ale mám to aj v oblasti análneho otvoru. A pri vykonávaní veľkej potreby ma to bolí. Je to hrozná bolesť. Je to normálne, že kvôli tomu herpesu mám takýto problém ?? Stretli ste sa s niečím podobným ??

anka89

Gynekológ určil ze je to herpes a teraz sa nezdrzuj žiadnymi mastickami a choď na kožné a daj si to odstrániť známu to stálo 50 eur a odvtedy ma pokoj

svetlanaN

a co ti gynekolog odporucil? mas dake antibiotika brat? no to ze sa ti to takto prejavilo moze suvisiet s tym ze mas uplne oslabenu imunitu tak na tom hlavne pracuj...aj antibiotika by ti ju este viac oslabili..

na tejto stranke najdes vsetko potrebne a hlavne prirodne na podporu imunity www.sebapoznanie.sk ja od nich kupujem lebo maju prirodne produkty oni ich overuju a fakt ti poradia ak im napises.

a na ten herpes ja som mala vytoky a strasne svrbenie dokonca potom az take vyrazky a pouzivala som Malavit a zabralo to...a tiez sa pise ze je na herpes ...to tiez najdes na www.sebapoznenie.sk

RNG

Virusy sa nachadzaju v celom tele, nie len miestne takze treba proti nim bojovat vnutorne , zvysovanim viralnej imunity. Pozri cez googke.sk pod mojim nickom a slovom herpes.

aleala

mojej zákazníčke pomohla kombinácia ( mala bradavice na pošve a časté silné infekcie ) herpes je vírus, takže by to malo zafungovať :

na potieranie nimba olej:

a-original.sk

na umývanie čajovníkové mydlo:

a-original.sk

modracik

Z mojich skúseností je treba užívať aj vnútorne Aloe vera gel aj lokálne potierať postihnuté miesta,teda tie bradavice prírodným prípravkom,/nemenujem/na umývanie použiť antibakteriálne neparfumované prírod.mydlo.Keď užívala klientka toto, za 2mesiace boli bradavice preč,pripomeniem ale, že ona ich už mala veľké,zachytávali sa jej prádlom....ak chceš konkrétnejšie,napíš na meil/klikni na obálku/ pri mene/

Tete1236

Áno, doktor mi diagnostikoval vaginálny herpes. Sám povedal, že to môže byť z toho, keďže ten herpes mám rozšírený aj okolo análneho otvoru.