26 a doposiaľ bez vzťahu :(

Príspevok v téme: 26 a doposiaľ bez vzťahu :(
Nešťastná Alica

Ahojte,

môj problém je nasledovny: doposial som riesila len skolu, spravila som si výšku, zamestnala som sa a chcela by som vzťah. Avsak kedze doposial som nemala ziadne skusenosti s chlapmi, tak som naletela len dvom starsim panom, ktorych som nastastie skoro odhalila a k nicomu nedoslo. Obaja sa totiz po mesiaci na mna nahnevali, ze sme este spolu este nic nemali a tak si nasli ine partnerky. Na druhej strane sa velmi bojim toho, ze ked si najdem dajme tomu 28r chlapca a poviem mu, ze som panna v 26 tak ma vysmeje a vykasle sa na mna. Vsetci mi uz hovoria, ze dobre garaze su davno obsadene a musim sa zmierit s horsim chlapom alebo so samotou. Poradte mi prosim ako zbalit obycajneho chlapa? :( ved nechcem tak vela, len obycajneho chlapa ktoremu dam vsetku svoju lasku a ktory da tu svoju mne :( Dakujem :)

matusn

mne by sa pacilo mat piatelku pannu ide oto ze viem ze je len moja a dala by mi ten jej najkrajsi dar- samu seba tak ako ju Boh stvoril

Janno82

PheobeO, nejde o to, že by každého zaujímal iba vzhľad, aj keď do istej miery veľa ľudí je v dnešnej dobe povrchných. Ten vzhľad je ale podľa môjho názoru dôležitý z hľadiska tej vzájomnej príťažlivosti, chémie. Je to do veľkej miery aj otázka genetického nastavenia človeka, ako takého. Chápem, že to nemáš jednoduché.

Píšeš, že kvôli zdravotným problémom si nemôžeš ísť napr. zabehať. Bol by možný v tvojom prípade nejaký pohyb doma, napr. nejaký druh cvičenia, alebo napr. aj joga? Alebo nahradiť to behanie stacionárnym bicyklom? Išlo by to?

ljfs

Hadam nemas zdravotny problem, pri ktorom musis jest mastne, sladke, ak musis jest maso, tak nieje to kvoli zelezu a bielkovinam? Porovnatelne s masom obsahuje dost bielkovin aj fazula tusim,, to sa da najst na nete, ake jedla co obsahuju, zelezo sa tiez aj inde nachadza. Nevravim aby si presla na dietu, kde sa neje nic. Cvicit, nemusi to byt bech, ten kus nici klby, tymi narazmi, co tak cyklistika? Do mierneho kopecka. Dalej vies ze aj samotne negativne myslenie zhorsuje zdravotny stav, nie? Cize mysliet pozitivne!!! A si to aj kludne v duchu vrav, ked ti bude horsie. Aaa nwm preco by ta reci od takych mali boliet, nevedia nic viac nez co pocuju a ocami vidia... keby vtedy v detstve im povies, ze sa macky normalne jedia, tak by si ich este doteraz pochutnavali...

PheobeO

ljfs: Nikde nepíšem, že chcem princa ako z rozprávky, čo by som s takým nafúkancom robila? :D a krása je zas pre každého subjektívna. A máš pravdu plačem nad sebou ako vyzerám, lebo to nemôžem zmeniť. Mám ťažké zdravotné problémy, takže tam kde ľudia držia diéty ja žiadne nesmiem, keď si slečny chodia ráno zabehať, alebo večer aerobik tak ani to nesmiem (tie zdravotné problémy nechcem rozoberať). Je to ťažké, keď každého zaujíma iba vzhľad.

"Reci slabomyselnych poloidiotov si nevsimaj" no to sa ľahko píše, ale ťažšie urobí, keď to bolí.

ljfs

Phoebe,

Hej chapem, mas to takto tazke. Vsak viacmenej kazdy ma nejaky ten svoj tazky problem. Vsak tie problemy treba riesit, vyriesit, alebo co najviac minimalizovat. Podla toho co si pisala, jediny tvoj problem je, ze si skareda, a zrejme nechces skaredeho... Tak zacni na sebe makat. Si tucna? Zchudni. Mas skarede padnute vlasy? Slamu, inak znicene? Tak si ich daj dokopy, a zacni si robit kazde rano uces... Upravuj sa. Maluj oci, pripadne si dokup umele mihalnice, zo zaciatku kratsie, aby to nebolo take bum... Make up. Posurfuj po internete, akymi premenami sa da prejst... Proste neplac nad sebou, a makaj. Bohuzial nemozes cakat, ze k tebe zatula princ, da ti pusu, a teba to premeni na neodolatelnu princeznu... Ak si nevies rady, tak chod do salonu krasy, a daj si poradit...

Reci slabomyselnych poloidiotov si nevsimaj.

PheobeO

princess jadeit: sa nedivím, že si šťastná a spokojná keď sa o teba idú chalani potrhať. Tiež by som žiarila ako slniečko, keby pri mne chalani slintali. Horšie sa samota zvláda, keď o teba žiadny ani okom nezavadí....ja mám 24 rokov a tiež som panna. Od chalanov som si vypočula také neprijemné narážky, že sa mám chuť zabiť a vôbec nežartujem. Minulý týždeň som si to takmer zamierila na vlakovú stanicu, ale žijem len kvôli rodine (ak sa pominú, pôjdem aj ja).

poleno

Mam 24, a do vazneho vztahu by som chcel ist s pannou. S tymi druhymi by som si to len zbytocne komplikoval, pretoze by som im nedokazal plne doverovat, a tym by som asi sam ten vztach skor ci neskor znicil... pokial by ho este skor neznicili oni...

princess jadeit

pozri, k tomu, kde najdes chlapa sa vyjadrovat nebudem, lebo to sa neda silit ani vymysliet, to proste bude, ked ma byt a tak to je. ja sa len vyjadrim k tvojim vtipnym obavam. ja mam 28, tiez som panna. vztah som tiez este nemala, lebo sa mi nechcelo. ale, mozem ti povedat, nestretla som este chlapa, ktory by ma preto vysmial? wtf? teda, je pravda, ze mnohi to iste nevedia, dokonca niektori mi to ani neverili, ano ano, neskromne priznavam, ze som pekna, ale ja neuznavam falosnu skromnost. no a ti co to zistili, lebo teda, nevravis to niekomu pri prvom kontakte, tak nie ze nikto nemal sproste reci, skor len neveriacke, ale kazdy jeden sa snazil ma pretiahnut. nikto neutekal, ze pannu nikdy, skor ze, JA som ten skvely a so mnou to bude stat zato :D

no ale, ja som narocna, ja mam ine vnimanie sveta, takze ja mam presnu predstavu akeho chlapa chcem a nemienim polavovat vo svojich predstavach a ci ho stretnem teraz alebo o pat rokov, neriesim, ja celkovo nevnimam ani ziadne biologicke hodiny, nie som este presvedcena ci vobec chcem mat deti, takze je mi to jedno z casoveho hladiska. ale chcela by som toho mojho soul-mate stretnut uz, nie preto, ze by som sa citila sama, to nikdy, ja naopak vyhladavam samotu, najlepsie sa citim sama so sebou, ale ma proste zaujima, aky bude ten moj naprotivok a ci to bude iny rozmer zivota a tak.

a este, musis mat aj taky nadhlad trochu, ja som si uz od chlapov, ktori sa nedostali k tomu comu chceli vypocula uz aj ze som asi lesba, asexual a tak. no, ja viem kto som, takze taketo reci vnimam z jedneho ucha do druheho a prec a netykaju sa ma. az ma fascinuje, ako ma presviedcaju niektori ludia, co by som mala a ako by som mala a inak nie som normalna. zaujimave, ze ja vyzeram ovela stastnejsie ako vacsina tych "normalnych" :D a ano, mam aj kamaratov ktori ma presviedcaju, ze musim si uz najst chlapa, ze nemam plytvat svojimi darmi, no ale ja proste vnimam veci inak ako oni. so mnou je velmi nekompatibilna myslienka zabavat sa s tymi lavymi, kym sa najde ten pravy.

a este - moja najlepsia kamaratka ma 27 a tiez este je panna a je to tiez ocarujuca baba, a tiez ma ohromnu kopu napadnikov ale tiez ma ine predstavy. ti chlapi to nechapu, ale tiez sa este nestretla s tym, ze by to niektoremu vadilo, naopak, kazdy bol nadseny, ze este je a taka uzasna baba to pritom je :D no ale my sme nikdy nevyzarovali ani zufalost, ani neviem co. len radost zo zivota. mozno preto, lebo vieme, ze keby sme chceli hociakeho chlapa, tak mozeme mat okamzite, ale kedze chceme specialneho, tak to tak bude tiez a netrha nam to zily.